icon

Ako sa motivujete na materskej?

nikolka232
Dnes o 12:21

Ahojte. Ako? Mám doma 3 a čoskoro 1 a úprimne vyhorela som. Ako mama. Ako žena. Cítim ,že som ako sopka pred výbuchom. Aj keď sa snažím.. zabudla som, čo ma kedysi bavilo, kým som bola a úprimne, nemám toľko času ako kedysi na niektoré hobby. Čo robíte vy? Ako si pomáhate ?

anonym_ccdafd
Dnes o 13:07

@nikolka232 tiež sa obávam, že sa mi to stane. Zatiaľ doma len bábätko ale nie je normálny čas na domácnosť, varenie, starostlivosť o seba. Bábätko moje je síce usmievavé zlaté ale vyžaduje moju stálu prítomnosť.
Keď chcem niečo spraviť, musím večer po jeho uložení kedy som už úplne unavená. Muž pomáha dosť ale predsa on chodí do práce. Som zvedavá, kedy sa dostanem aspoň k občasnemu cvičeniu, nepribrala som skoro vobec ale nemám žiadnu svalovú hmotu a od pôrodu strašnú celulitídu. Keď vidím influencerky ako zvládajú ešte aj cvičiť a tocit videá som nahnevaná. Ja nemám čas na nič, občasná radosť je nejaký mini výlet, muž sa snaží nech trošku aj z domu vypadneme. Pardon za výlev, asi som sa potrebovala posťažovať. Dieťa chce kontaktné spánky a dojčim tak zato som ma mobile keby niekto malpripomienky že na.mobil čas mám 🙈

anonym_e9279a
Dnes o 13:16

Môžem sa opýtať, čo znamená zdrojujete? Lebo poznám zdroje, ale poviem zdrojovanie nie.

anonym_3068b0
Dnes o 13:33
@anonym_ccdafd

@nikolka232 tiež sa obávam, že sa mi to stane. Zatiaľ doma len bábätko ale nie je normálny čas na domácnosť, varenie, starostlivosť o seba. Bábätko moje je síce usmievavé zlaté ale vyžaduje moju stálu prítomnosť.
Keď chcem niečo spraviť, musím večer po jeho uložení kedy som už úplne unavená. Muž pomáha dosť ale predsa on chodí do práce. Som zvedavá, kedy sa dostanem aspoň k občasnemu cvičeniu, nepribrala som skoro vobec ale nemám žiadnu svalovú hmotu a od pôrodu strašnú celulitídu. Keď vidím influencerky ako zvládajú ešte aj cvičiť a tocit videá som nahnevaná. Ja nemám čas na nič, občasná radosť je nejaký mini výlet, muž sa snaží nech trošku aj z domu vypadneme. Pardon za výlev, asi som sa potrebovala posťažovať. Dieťa chce kontaktné spánky a dojčim tak zato som ma mobile keby niekto malpripomienky že na.mobil čas mám 🙈

@anonym_ccdafd kym je dieta uplne malinke tak odporucam nosic a mozes robit cokolvek. Moja nosic nechcela tak som prenasala to hojdacie kresielko z izby do izby a pozerala co robim. Ked zacne liezt/chodit, tak zapajat do kazdej jednej cinnosti ktoru robis. Aj dieta bude spokojne a ked bude spat tak budes moct oddychovat lebo budes mat vsetko spravene 😀