Ako tráviť bdelé okná s 10-týždňovým bábätkom?
Ako tráviť bdele okna s 10 tyzdnovym bábätkom?🙂
@naty_123
nasa rada skusa navliekať drevene kruzky - vezu, obzera lego duolo, hra na bubon, zakyva a zacala spievať Haidi 😂 Opakuje po bratoch. V kuchini ked varim dam hrniec aj jej s varechou a "vari" aj ona. Tiez rada vklada kocky do otvoru v doze a vybera ich. S kockami sa tieu hrava a "maluje" - do euroobalu dam farby, zalepim a packa potom rukou.
@naty_123
nasa rada skusa navliekať drevene kruzky - vezu, obzera lego duolo, hra na bubon, zakyva a zacala spievať Haidi 😂 Opakuje po bratoch. V kuchini ked varim dam hrniec aj jej s varechou a "vari" aj ona. Tiez rada vklada kocky do otvoru v doze a vybera ich. S kockami sa tieu hrava a "maluje" - do euroobalu dam farby, zalepim a packa potom rukou.
@anonym_7917d3 autorka pise ze 10 tyzdnove, to asi sotva bude malovat a vkladat kocky 😉
@anonym_7917d3 autorka pise ze 10 tyzdnove, to asi sotva bude malovat a vkladat kocky 😉
@katulienkax 10 mesacne
Nie 10 týždňové neviem prečo je v nadpise 10. Mesačné
@katulienkax
🤣🤣🤣 pardon slepa som bola
Chodila som s nou z izbu do izby a ukazovala jej kazdu jednu vec, potom som jej ukazovala s kontrastne karticky, hracky, motivovala som ju byt na brusku a vela som jej spievala a rozpravala sa s nou a napodobovala jej grimasy a zvuky 🤷♀️

@naty_123 sledovaním toho aký je úžasný a rozprávaním naňho