Ako tráviť deň s dieťaťom 1 rok a viac?
Ahojte baby ako travite den s dietatom 1+? Mame vselijake aktivity ale uz mam pocit ze stale je to to iste tak nejake napady by potesili ;) Pripadne ako aj ked mate 2 a viac deti....viete si ukrojit cas aj pre seba?
Ano, rodicovska je hrozne nudny stereotyp. Jedine, ze budes chodit po vyletoch v okoli, ja som chodila na rozne ihriska v okolitych dedinach/mestach, ale inak to bola hrozna psychicka nuda, ale tak niekto si to vie uzivat. Mam dve deti a casu pre seba mam az teraz, ked chodia do skolky a ja som este doma. Dovtedy nic a pekne sa to podpisalo na mojom psychickom zdravi, takze skus si to vybavit s muzom, nech ti ten volny cas dopraje, lebo sa zblaznis…
Našla som si na ihrisku štamgastky a chodili sme spolu potom aj na výlety, aj na ihriská. Síce stereotyp ale nuda aspoň nebola, nasmiali sme sa.
Pri 2 deťoch si vieš rovnako ukrojiť čas, ak nie si na ne 24/7 sama.
Deti rok po sebe - hocikde, pointa je ze treba odist z domu, aby si sa nezblaznila 😃 a idealne do spolocnosti, takze kamosky, rodina, nastevy k znamim atd, vsade s kym sa radi vidite. Cas zbehne, deti maju stale nejaky program a necitis sa tak frustrovane ze den je o tom istom...
Ano, rodicovska je hrozne nudny stereotyp. Jedine, ze budes chodit po vyletoch v okoli, ja som chodila na rozne ihriska v okolitych dedinach/mestach, ale inak to bola hrozna psychicka nuda, ale tak niekto si to vie uzivat. Mam dve deti a casu pre seba mam az teraz, ked chodia do skolky a ja som este doma. Dovtedy nic a pekne sa to podpisalo na mojom psychickom zdravi, takze skus si to vybavit s muzom, nech ti ten volny cas dopraje, lebo sa zblaznis…
@hederamonstera zatial kym mame jedno to ide, vieme sa prestriedat ak chceme ist sportovat pripadne odskocit si niekam....ale pri tych dvoch ked budu sa presne bojim toho ze to bude nonstop kolotoc este aj ked do prace zacnem chodit...mna ten stereotyp vie strasne tiez zozierat ach
Našla som si na ihrisku štamgastky a chodili sme spolu potom aj na výlety, aj na ihriská. Síce stereotyp ale nuda aspoň nebola, nasmiali sme sa.
Pri 2 deťoch si vieš rovnako ukrojiť čas, ak nie si na ne 24/7 sama.
@a0 asi aj mne tu u nas chybaju stamgastky, lebo mam pocit ze vkuse len upratujem periem zehlim a cez vikend idem obcas cvicit ale stale len doma zavreta som s malym a muzom :D

@anonym_autor Čas pre seba? :D Vtipná... som rád, že sa mám kedy vysrať a to som otec. Tri deti.