Ako účinne upokojiť uplakané bábätko?
Baby maly ma 3m., doteraz super, úžasné babo, plakal len z hladu alebo pri veľkej unave, no posledne dni ma zachvaty plaču ja usudzujem že z unavy, dam mu cumlik nechce, pripadne vezme a v sekunde vypľuje s ešte väčším plačom. Nedokáže sa upokojiť inak len na fľaši, no keď sa snažim ho upokojiť inak tak sa dostava až do zachvatov a je až v takom kŕči z toho plaču. Ako upokojujete takéto dieťatka? Dnes bol až biely už, fukla som do tváričky jemne ale nepomohlo ani to, zasa len pchať fľašu aj keď v takom momente už aj to je nemožné a zrazu sa upokojil. Neviete poradiť?
@paulina291 fakt? No zbohom😭😁 a fľaša s mliekom u vas nepomaha? Lebo u nas ano, ako jedina, ale nie som z toho moc nadšená..čo to je? Nejaký špurt alebo čo🙄
Cicík zaberal dlho ale posledné dni sa neustále odcucne a pricucne a nervačí a dookola to isté🙈 ja mam pocit že nášho už dráždia zuby plus spánková regresia.
Mna ešte napadlo že máš zlý tvar cumlíka a možno preto ho nechce. Skús nájsť taký čo je veľmi podobný fľaške.
No a koľko ti vypije toho mlieka a ako často? Náš bol naozaj koľko krát hladný ja som to potom už neriešila a kedže som dokrmovala aj kojila tak som ho normálne nakojila a dobre.. potom sa to ustálilo a vyhoda bola, že sa mi rozbehlo kojenie a umelé sme následne na viac ako pol roka úplne vyradili .. zaradila som zas len keď mal rok a tri mesiace a chcela som ho odstaviť
Ahoj my sme to mali s nasou dcerkou. Proste taka povaha fanticky . Nasa mala taketo amoky placu pre kazdu blbost doali ame z navsetvy, napr bola hladna dokym som urobila mlieko hystericky rev vsetko pod minutu chcela mat. Nepomahalo ani fuknutie zvecsa iba napr tapnutie tv alebo digestora co ju zaujalo a zabudla na plac. Inak, nasa bola tiez super spokojna presne ked zacala viac vnimat sa zacala prejavovat asi ako vsetky “dokonale” deti. Drzim prsty
Aj u nás rovnako, vtedy si ju "prehodim" cez plece a skludni sa a až potom uspavam znova. Často jej pomôže aj keď si odgrgne
Našemu v 3 mesiacoch narastol prvý zub. Pozerala si dasienko, či to nie je z toho?
Nie je hladný? Alebo nemá bolesti bruska z UM? Moja prvá jedla každé 2h UM prvý polrok potom každé 3hodiny asi do 2 rokov a druha ta je zas skoro stále prisata na prsu od druheho dna ako sa narodila😁 tiež by som nepovedala ze môžu byť tak rýchlo hladné ale boli ..a zaspavali mi v nosiči a cumel odporúčam buď žiadny alebo kaučuk bibs okrúhly ale max do roka a pol lebo oducanie je boj aspoň u nás 😄
Spomínam si ako sme sa smiali, že má zabudovaný výškomer... Len veľa lásky a trpezlivosti - fyzický kontakt a viera, že aj toto je len obdobie, ktoré prejde. 😉
Pri dojcenych detoch moze ist o strajk(teda ak to pozorujes pocas dojcenia)
Inak ani nesrandujte, dcera od narodenia uplakana, a vswtci hovoria, ze treba vydrzat tri mesiace a lepsie bude. Ale ak ma byt horsie…amen tma
Ahoj unas podobne po troch mesiacoch riadna zmena u malej , z anjelika sa stalo umrnčane bábätko , viac plaču ako keď bola novorodenec ....sestra tiez mala o 3m staršieho a hovorila že sa to zmení neverila som je to tak . Moja bude mať o týždeň 8m a trochu sa to lepší i keď zuby stále nemá ... Už to nepripisujem ani zubkom ...

Žiaľ neporadím ti, len napíšem že náš presne v 3 mesiacoch začal to isté. Už mesiac to takto máme a jedine na rukách sa nosiť, sadnem si a začne do sekundy mrnčať. A keď ma zachvat tak ani ruky nazaberajú. Jedine čo nam aspoň trošku zaberá je zmena prostredia hociaká a neustále. Napríklad stromčeky pozorovať alebo hudba ho ukľudňuje. A ešte keď mi cucá prst😄
Dúfam, že sem dajú baby dobrú radu, lebo tiež už bývam zúfalá.