Ako ukladáte dieťa s refluxom do postieľky?
Mamičky môžte mi poslať prosím vás fotku ako máte vyvysenu postieľku do 30%uhlu keď má dieťa reflux ja si to neviem predstaviť ako to je vysoko ďakujem za pomoc
Kup si klin do postielky a hotovo...stoji to par eur my sme to mali je to super a dava sa to normalne na matrac.pouzivame to stale este aj teraz ked reflux uz nie je pri soplikoch aby mal vyssie hlavicku aby mu to tak nestekalo.
tak isto máme klin do postieľky-používam od narodenia,keď má sople dávam mu 2 kliny (jeden klin dám vyššie, druhý klin dám na prvý ale trošku ho posuniem nižšie-malý krásne dýcha keď spí,keď spal na rovnom stále ho dusilo
Ma to byt len velmi maly rozdiel na fotke to zle vidno mne sa to vidi dost vysoko.
Ten klin je sa o sebe velmi nizky tenky nemusis podkladat tak vysoko
mne sa to zdá vysoko
podloz pod nohy postele 2 male konzervy kukurice/hrasku...
Ja som zrolovala hrubú osušku alebo deku a podložila som ňou matrac v postieľke. Uložila som to tak, aby matrac vytváral naklonenú rovinu.

Ono to nemusi byt presne,niekto dava tri knihy pod nozky postele,ale to mne prislo nestabilne, ja som davala pod matrac take dva tvrdsie vankuse. Pretoze ak je to prilis vysoko tak dieta ma tendenciu zosuchnut sa dole.