icon

Ako uspať, ale nespať na prse?

11. sep 2020

mozno divna otazka.. uspavanie na prsniku mi nevadi (myslim ze lahsie ako nosit/skakat na fit lopte) ale co robit ked dieta je hore po odpojeni do par min? je jedno ci cakam 10 min 15 min polhodku odkedy zavrie oci. ked jej bradavku vyberiem a vyplizim sa 8z 10 je do par min hore... myslim ze to nie je dobre ani pre nu ani pre mna pocas dna 8 00 az 20 00 prespi cca 5hodin po 5 spankoch. neni mi pohodlbe ani pre bradavku dobre lezat s nou rady??? dudliky nam odmieta vsetky skusili sme ich uz asi 7roznych tvarovo materialovo. vyoplakat ju nemienimnechat a nepatri k detom ktore polozite a ony zaspia kazde dieta je ine ak ste mali podobne a uspesne ste to vyriesili sem s tym. ma 3 mesiace

ajka0207
11. sep 2020

Cez deň bola v šatke, v noci som spala s nou.

autor
11. sep 2020

@ajka0207 dakujem

martyzpp
12. sep 2020

Ja uspávam na prsníku. Cucá asi 5 min. potom vyberiem, ešte chvíľku počkám a idem preč. Ak sa však ešte hmýri po vybratí bradavky, tak mu tichučko šepkám šššš a on zaspí. Inak, keď už bude vonku chladnejšie, môžeš ju dávať spať vonku do kočíka, mne tam malý prespal aj 2,5hod.

natalala
12. sep 2020

Aj mojej malej sa to niekedy stava, hlavne vecer potrebuje viac casu. Niekedy sa sama odpoji otoci sa na druhy bok a spinka ale ked nie, tak jej prsko vyberiem ale necham jej ho este chvilu pri tvaricke, ked ho hlada s otvorenou pusou, tak ho dam spat a ked nie, tak iba pockam 2-3 minutky a mozem ist prec.