icon

Ako uspať polročné dieťatko?

mamicka70
31. jan 2013

mamicky mam problem mam pol rocnu dcerku ale stale sa i po nociach budi doteraz sa nebudila a je mrzuta puci sa neviem preco napapana je stale a este ju aj kojim pred spanim a tak o 12 noci ,ako mam urobit aby spokojne spala ?

jfd
•
31. jan 2013

zeby zuby?

katkaseiner
•
31. jan 2013

no zial s kojenymi babenami je to tak. Len teraz presne nechapem ci sa pytas na uspavanie alebo na budenie v noci...
Tato tema je skor na forum, nie na otazku...

mata128
•
31. jan 2013

tiez si myslim,ze zubky.My mame 9 mesacneho,zubcek este nemame,ale tiez uz zacina mat "bujare" noci😉

zuzkat1
•
31. jan 2013

Nakoj ked sa zobudi.take male deti potrebuju este casto mliecko.mozno aj zubky idu tak sa mu aj ulavi pri dojceni.

matahary25
•
31. jan 2013

pravdepodobne zuby alebo brusko. ak sa puci moze to byt to brusko mozno by nebolo od veci trosku viac s nou cvicit aby si poprdkala. my sme mavali v prvej faze koliky v druhej faze nam nechcela vecer zaspavat sla spat okolo jedenastej pol dvanastej, v tretej faze nam ostalo uz iba nocne papanie a teraz je to pre mna stvrta faza ked sa v noci zobudi ale papat nechce len si chce lahnut medzi nas 😀, tak drzim prstoky aj toto puckanie prejde nasa sa napucala od narodenia ale len do nejakych troch mesiacov.

kattrin5
•
1. feb 2013

Ja kojim a mala mI spi celu noc dam ju spat okolo 9 a budi sa rano medzi 5-6, kojenim to iste nebude, skor zubky si myslim

ivanat
•
1. feb 2013

My sme mali podobný problém, budila sa 3 x za noc, stále sa pučila, plakala, na to pučenie nám pomohli kvapky espumisan. A k tomu nočnému budeniu, nepomohlo nič, aj keď nechcela papať, tak stačilo že som ju zobrala na ruky, pritúlila a prestala - to sa len chcela túliť a aby som sa v noci vyspala, tak po prvom zaplakaní som si ju zobrala do postele a bola do rána ticho, ale teraz zasa máme problém dostať ju z tej našej postele 🙂 a to už má 2a pol roka 🙂