icon

Ako úspešne a efektívne odplienkovať deti?

Dnes o 10:09

Mamičky. Poprosím tipy a rady ako ste odplienkovali detičky. V akom veku, ročnom období, koľko ste boli doma, keď ste začínali. Aký spôsob, motivácia, nocnik ci rovno zachod. Ci ste nechávali zo začiatku plienku na denný spánok. Proste všetko čo vás napadne. Vďaka.

anonym_eb9d38
Dnes o 10:21

Pockala som kym mu dozrela nervova sustava a zacal si uvedomovat, ze cika a bude cikat. Potom bol odplienkovany behom tyzdna a aj na noc. Vies si odsledovat, ze uz si uvedomuje, ze cika a aj to, ze sa chysta tlacit. Len fakt treba sledovat dieta a jeho prejavy.

cyberk
Dnes o 10:31

planovala som, co najneskor, lebo sa mi do toho nechcelo a predstavovala som si rozne hrozne scenare, ako budu vsade kaluze mocky.. :D nakoniec v 1,5r javila znamky pripravenosti, tak som skusila a bolo to uplne easy. Takze za mna, ked je dieta pripravene, nie je sa coho bat, do 3 dni bude tip top bez nehod.

petamich
Dnes o 10:45

Pockali sme, kym bol pripraveny a ziadny problem. Zo dna na den sa zacal pytat asi dva tyzdne sme este davali na noc plienku a povedal potom sam, ze nechce. Mal par mesiacov po 2 rokoch. Skusali sme to presne, ked mal dva roky, par dni a vzdali sme to, proste nedochadzalo, nechapam, na nocnik nechcel sadnut ani za svet, v pohode mi hovno po byte rozniesol, ked si nohou do toho skocil. Za par mesiacov siel manzel na matersku, zabudol plienky objednat, vysvetlil malemu, ze nemaju a musi sa pytat, pytal sa, resp. ked sme videli, ze sa kruti (to robi dodnes ze na poslednu chvilu ide), tak sme ho poslali.