icon

Ako vyriešiť stráženie detí pri návšteve lekára?

blaznivaveverka
Včera o 11:42

Idem vo štvrtok k lekárovi. Svoj zdravotný stav zanedbávam už dlho, lebo nemám kam dať deti. Ale už dlhšie nemôžem. Mám brutálny zápal...
Starší chodí už do škôlky, ale tam robia až od 6tej (otvárajú budovu až 6:10) a o 5:25 už musím byť v autobuse.
Mladší má 5 mesiacov, toho by som aj mohla zobrať, ale lekár je v budove bez výťahu na 2poschodí a tam v ordinácii ho mimo kočíka nemám kde dať a kočík tam cez tie schody nevytrepem.
Rodinu nemám a chlapova rodina žije v zahraničí. Ako by ste to riešili?

anonym_3c95cc
Včera o 11:44

@blaznivaveverka Nechať deti doma chlapovi

anonym_d6e967
Včera o 11:48

Požiadať otca detí, aby sa o ne postaral

anonym_c89125
Včera o 11:49

Otec deti je kde? Jeden den moze svoje vlastne deti zaopatrit

blaznivaveverka
autor
Včera o 11:51
@anonym_3c95cc

@blaznivaveverka Nechať deti doma chlapovi

@anonym_3c95cc otec detí bude na rannej

blaznivaveverka
autor
Včera o 11:52
@anonym_c89125

Otec deti je kde? Jeden den moze svoje vlastne deti zaopatrit

@anonym_c89125 nemôže, je na rannej. Pracuje na údržbe a počas odstávky si voľno brať nemôže

denisa_deniska
Včera o 11:56
@blaznivaveverka

@anonym_c89125 nemôže, je na rannej. Pracuje na údržbe a počas odstávky si voľno brať nemôže

@blaznivaveverka však nezoberie voľno, ale paragraf na teba.

anonym_427e08
Včera o 12:00

@blaznivaveverka ísť v taky deň kedy ich môže muž postrážiť.Poprosit známu, susedu nech malého zoberie do škôlky.To mimino a ty s deťmi budete vstávať 04:30? Ja by som radšej išla s oboma deťmi a niekoho zober si sebou určite máš jednu kamarátku, alebo muž nejakých kamaratov

anonym_2e8799
Včera o 12:00

Zober kocik iba s vajcom. Kocik nechas dole, s vajcom a dietatom pojdes hore. Vybavene.
Nevidim to ako taky problem.
Pripadne nemas ani ziadnu kamosku? Nikoho? By Ti tu hodinu kocikovala alebo dieta podrzala.

hederamonstera
Včera o 12:06

Odkial si?

sisska96
Včera o 12:13

Otca nemá?

anonym_3c95cc
Včera o 12:17
@blaznivaveverka

@blaznivaveverka Stále je na rannej? Už skôr si mohla ísť, keď bol doma. Teraz si bude musieť riešiť voľno v robote, môže si zobrať P na teba

crazy_cat_lady
Včera o 12:24

Otec robi stale ranne? O pecku si uz asi pocula...

anonym_9597d0
Včera o 12:25

Zase dalsia, co ma deti sama so sebou...ach.

januska12323
Včera o 12:35

@blaznivaveverka ocinko detí sa postará o deti doma a ty pôjdeš k lekárovi, OČR, PN, P ti niečo hovorí?

anonym_771a1e
Včera o 12:42

Toto keď počujem, že ich otec má rannú a musí do práce, tak sa mi otvára nožík vo vrecku. To je klasická výhovorka. Nemusí žiadať o dovolenku, ale si vezme paragraf a hotovo.
Prepáč, na toto som vážne alergický. A keby si ich otec deň predtým zlomí nohu, tak musí ísť aj tak do práce, lebo musí 🙈
Tvoj stav ho nezaujíma, tak ide radšej do práce.
Otecko roka, gratuľujem ti!

anonym_c839e4
Včera o 12:53

@blaznivaveverka muz si moze zobrat paragraf a ked sa potom vratis domov, muz moze ist do prace na zvysok dna...urcite by som nebrala deti so sebou

kacena4
Včera o 13:17

tak bud si vybavís termin kedy bude moct otec varovať alebo si vezmes deti so sebou (v nosici) alebo si zabezpec opatrovatelku alebo di najdi lekara s dobrym pristupom k nemu

anonym_cc0f48
Včera o 13:21

Tvoj muž a otec dwti je riaditeľ zemegule že si nemôže vziat podl dňa volno? Alebo paragraf? Čo je fakt riaditeľ zemegule ?

bielasovicka
Včera o 13:22

A prečo neides neskôr, až keď zoberieš dieťa do škôlky? Druhé zober so sebou. Alebo chod autom.

anonym_10b395
Včera o 13:51

muž si zoberie pol dňa voľno a postará sa o deti, také je to jednoduché a prestaň mu ustupovať, keby bol chorý on tak ide a je mu jedno čo bude s deťmi

pletko325
Včera o 13:59
@anonym_cc0f48

Tvoj muž a otec dwti je riaditeľ zemegule že si nemôže vziat podl dňa volno? Alebo paragraf? Čo je fakt riaditeľ zemegule ?

@anonym_cc0f48 @bielasovicka Tak muž si pôjde pokojne do práce a žena staraj sa ako chceš a prispôsob sa? 🙈
Dopadne to, tak, že si potom povie, že nemusí jej pomáhať, alebo že mu to nebolo umožnené.
Pekne paragraf, doma s deťmi a ona si pokojne vybaví doktora. 😝

slavka1988
Včera o 14:01

@blaznivaveverka si z Beluše ja Považska ak napíses aj ked som cudzia rada ti deti postrazim zadarmo 🙂 dokonca mozno aj lekara vybavim nakolko skm robila v nemocnici 🙂

minenkaa
Včera o 15:54
@blaznivaveverka

@blaznivaveverka tak si zoberie dovolenku,to je problém,zavolať do prace,zena je chora musí ist k lekárovi ,ostávam doma s deťmi

bosorkabb
Včera o 15:59

Veď normálne muž oznámi v práci že si berie voľno na návštevu lekára takzvané P.
Určite by som nešla z deťmi.

anonym_eceeac
Včera o 16:57

@blaznivaveverka nemoze ti do skolky zobrat dieta suseda alebo mamicka spoluziaka? A maleho v nosic jedine, ak tam nie je vytah.

anonym_002fde
Včera o 18:22

Zober deti a choď. Však si zober kočík, vajce a zámku. Kočík zamkneš na prízemí, dieťa zoberieš vo vajci. Staršej knižku, hračky keď bude veľmi zle telefón.
Ja moje dieťa nosím všade, proste keď treba tak treba a nič sa nedá robiť. Zubár, gynekológia, rehabilitácia, chirurgický zákrok všetko sme zvládli.

kacenka1302
Včera o 19:45

Ja sa tiez pripajam k tomu aby si muz vybavil volno.Ja som mala vazne zdravotne problemy a teda ani raz nepovedal,ze s detmi nebude.Bola som aj 3tyzdne s prestavkami v nemocnici a bol doma s detmi.Chodil so mnou aj na vsetky kontroly.To vsetko v priebehu pol roka.Chapem,ze pracovat musi,ale pamataj,ze zdravie mas len jedno

sisaka
Včera o 19:54

Vždy žasnem nad týmito témami, kde ľudia nemajú kde nechať dieťa na chvíľu. Žiadna rodina, žiadny príbuzný, manžel neochotný a žena bez kamarátok, čo by jej na chviľu postrážili deti.
5.25 v autobuse? Preboha, keď už fakt nepoznám jedného jediného človeka, čo by sa mi chvíľu postaral o deti, a manžel má očvidne iné priority ako zdravie vlastnej ženy, tak si aspoň zoberiem blbý taxík tak, aby som bola u lekára na čas, ale nemusela vstávať o 4 ráno a trepať sa s deťmi autobusmi.