Ako vyriešiť stráženie detí pri návšteve lekára?
Idem vo štvrtok k lekárovi. Svoj zdravotný stav zanedbávam už dlho, lebo nemám kam dať deti. Ale už dlhšie nemôžem. Mám brutálny zápal...
Starší chodí už do škôlky, ale tam robia až od 6tej (otvárajú budovu až 6:10) a o 5:25 už musím byť v autobuse.
Mladší má 5 mesiacov, toho by som aj mohla zobrať, ale lekár je v budove bez výťahu na 2poschodí a tam v ordinácii ho mimo kočíka nemám kde dať a kočík tam cez tie schody nevytrepem.
Rodinu nemám a chlapova rodina žije v zahraničí. Ako by ste to riešili?
Požiadať otca detí, aby sa o ne postaral
Otec deti je kde? Jeden den moze svoje vlastne deti zaopatrit
Otec deti je kde? Jeden den moze svoje vlastne deti zaopatrit
@anonym_c89125 nemôže, je na rannej. Pracuje na údržbe a počas odstávky si voľno brať nemôže
@anonym_c89125 nemôže, je na rannej. Pracuje na údržbe a počas odstávky si voľno brať nemôže
@blaznivaveverka však nezoberie voľno, ale paragraf na teba.
@blaznivaveverka ísť v taky deň kedy ich môže muž postrážiť.Poprosit známu, susedu nech malého zoberie do škôlky.To mimino a ty s deťmi budete vstávať 04:30? Ja by som radšej išla s oboma deťmi a niekoho zober si sebou určite máš jednu kamarátku, alebo muž nejakých kamaratov
Zober kocik iba s vajcom. Kocik nechas dole, s vajcom a dietatom pojdes hore. Vybavene.
Nevidim to ako taky problem.
Pripadne nemas ani ziadnu kamosku? Nikoho? By Ti tu hodinu kocikovala alebo dieta podrzala.
@anonym_3c95cc otec detí bude na rannej
@blaznivaveverka Stále je na rannej? Už skôr si mohla ísť, keď bol doma. Teraz si bude musieť riešiť voľno v robote, môže si zobrať P na teba
Zase dalsia, co ma deti sama so sebou...ach.
@blaznivaveverka ocinko detí sa postará o deti doma a ty pôjdeš k lekárovi, OČR, PN, P ti niečo hovorí?
Toto keď počujem, že ich otec má rannú a musí do práce, tak sa mi otvára nožík vo vrecku. To je klasická výhovorka. Nemusí žiadať o dovolenku, ale si vezme paragraf a hotovo.
Prepáč, na toto som vážne alergický. A keby si ich otec deň predtým zlomí nohu, tak musí ísť aj tak do práce, lebo musí 🙈
Tvoj stav ho nezaujíma, tak ide radšej do práce.
Otecko roka, gratuľujem ti!
@blaznivaveverka muz si moze zobrat paragraf a ked sa potom vratis domov, muz moze ist do prace na zvysok dna...urcite by som nebrala deti so sebou
tak bud si vybavís termin kedy bude moct otec varovať alebo si vezmes deti so sebou (v nosici) alebo si zabezpec opatrovatelku alebo di najdi lekara s dobrym pristupom k nemu
Tvoj muž a otec dwti je riaditeľ zemegule že si nemôže vziat podl dňa volno? Alebo paragraf? Čo je fakt riaditeľ zemegule ?
A prečo neides neskôr, až keď zoberieš dieťa do škôlky? Druhé zober so sebou. Alebo chod autom.
muž si zoberie pol dňa voľno a postará sa o deti, také je to jednoduché a prestaň mu ustupovať, keby bol chorý on tak ide a je mu jedno čo bude s deťmi
Tvoj muž a otec dwti je riaditeľ zemegule že si nemôže vziat podl dňa volno? Alebo paragraf? Čo je fakt riaditeľ zemegule ?
@anonym_cc0f48 @bielasovicka Tak muž si pôjde pokojne do práce a žena staraj sa ako chceš a prispôsob sa? 🙈
Dopadne to, tak, že si potom povie, že nemusí jej pomáhať, alebo že mu to nebolo umožnené.
Pekne paragraf, doma s deťmi a ona si pokojne vybaví doktora. 😝
@blaznivaveverka si z Beluše ja Považska ak napíses aj ked som cudzia rada ti deti postrazim zadarmo 🙂 dokonca mozno aj lekara vybavim nakolko skm robila v nemocnici 🙂
@anonym_3c95cc otec detí bude na rannej
@blaznivaveverka tak si zoberie dovolenku,to je problém,zavolať do prace,zena je chora musí ist k lekárovi ,ostávam doma s deťmi
Veď normálne muž oznámi v práci že si berie voľno na návštevu lekára takzvané P.
Určite by som nešla z deťmi.
@blaznivaveverka nemoze ti do skolky zobrat dieta suseda alebo mamicka spoluziaka? A maleho v nosic jedine, ak tam nie je vytah.
Zober deti a choď. Však si zober kočík, vajce a zámku. Kočík zamkneš na prízemí, dieťa zoberieš vo vajci. Staršej knižku, hračky keď bude veľmi zle telefón.
Ja moje dieťa nosím všade, proste keď treba tak treba a nič sa nedá robiť. Zubár, gynekológia, rehabilitácia, chirurgický zákrok všetko sme zvládli.
Ja sa tiez pripajam k tomu aby si muz vybavil volno.Ja som mala vazne zdravotne problemy a teda ani raz nepovedal,ze s detmi nebude.Bola som aj 3tyzdne s prestavkami v nemocnici a bol doma s detmi.Chodil so mnou aj na vsetky kontroly.To vsetko v priebehu pol roka.Chapem,ze pracovat musi,ale pamataj,ze zdravie mas len jedno
Vždy žasnem nad týmito témami, kde ľudia nemajú kde nechať dieťa na chvíľu. Žiadna rodina, žiadny príbuzný, manžel neochotný a žena bez kamarátok, čo by jej na chviľu postrážili deti.
5.25 v autobuse? Preboha, keď už fakt nepoznám jedného jediného človeka, čo by sa mi chvíľu postaral o deti, a manžel má očvidne iné priority ako zdravie vlastnej ženy, tak si aspoň zoberiem blbý taxík tak, aby som bola u lekára na čas, ale nemusela vstávať o 4 ráno a trepať sa s deťmi autobusmi.

@blaznivaveverka Nechať deti doma chlapovi