Ako zabávate vaše 5,5 mesačné dieťa ?
Ja mam 5,5 mesacneho. Hracky, ci uz pod hrazdickou alebo v kresielku, ho bavia len na chvilku. Ten moj by bol najradsej na rukach a chodit s nim, aby mohol vsetko obzerat😊 Co sa samozrejme neda cely den. Inak mu spievam, tiez ukazujem knizky a ked potrebujem, aby sa aspon na 2 min zabavil sam tak mu pustim kolotoc nad postielkou. Hej, a vcera som zistila, ze ked potrebujem poumyvat kupelnu treba ho posadit pred zapnutu pracku😀😀😀 ako v kine😀
Dam ho pred pracku, ked je na brusku dam mu nieco co suchoce (balicek s vreckovkami,balenie cestovin) samozrejme ze nanho dozeram a ja si medzitym co to porobim. Dalej som mu cez postielku cez vrch prehodila perinu s oblieckou zvieratiek to ho tiez dlho bavilo. Mam tretie a zial tolko casu aby som ho len nosila nemam.
v 5,5 mes ma dieta travit co najviac casu na brusku na zemi, aby sa nacahovalo za hračkami, chytalo ich, davalo do ust , ucilo a snazilo sa pretacať ( najprv z chrbatika na brusko) .. Ciže na zem, hracky okolo neho, aby muselo aj dočahovať, aj po bokoch, aby zapajalo obe strany a aj na chrbatiku hrazdicka a na okolo, aby sa za nimi chcelo otacat... zvukove hracky su fajn, stlaci , prebavi sa

Mám 4,5 mesačnú, dosť dlho vydrží pri knihách keď jej čítam a ukazujem obrázky, prípadne keď je na brušku a položím okolo nej knihy. Baví ju aj hrazdička, pod ňou sa vydrží aj sama hrať, hračky jej tam obmieňam. Baví ju aj keď ju nechám len v plienke na zemi a kope nožičkami, pretaca sa na bruško a obzerá. Keď niečo robím, tak ju beriem so sebou do tej izby, pozerá na mňa. Celkovo ju hračky veľmi bavia, s hocičím sa zahrá.