Ako zabránim, aby dieťa neotváralo rolldor?
Dobry den, prosim o radu.. Moja mala stale otvara stredne dvere 3 dveroveho rolldoru chceme to jej to zatrhnut lebo sa natahuje s vecami, mate na to niekto nejaky trik? Vopred dakujem za odpoved L
existuje na to detska poistka,dostat v obchodoch s detskym tovarom. mame take na suchy zips. existuje aj plastova varianta nieco ako plastova retiazka
My nemáme rolldoor, ale naša aj tak všetko otvára 😖 najprv sme viazali kľúčky, no rozviazala to. Potom sme kľúčky odmontovali, ale aj tak to záhadne otvorila. Teraz sme začali všetko lepiť s páskou. To zatiaľ funguje na všetko (len nie na jednu spodnú skrinku, kde mám šminky 🙄 jak naschvál). Takže aj ja odporúčam pásku 🙂 niekedy detské poistky nepasujú na skrinky.
Tiež máme ten istý problém, tak prelepujeme priesvitnou páskou. Sledujem ale, že si postupne odvyká šermovať s dvermi, keďže mu skriňa nejde otvoriť, čiže dúfam, že onedlho budem môcť dať pásky preč, lebo ma nebaví stále ich odlepovať a zalepovať. 😉

aj my sme to riesili..a nenapadlo nam nic lepsie, ako tie dvere prilepit paskou o vedlajsie, z oboch stran. veci do skrine som odkladala az vecer, ked zaspali 😅, a rano som to prilepila znova. vydrzala som par mesiacov, ale slo to riadne na nervy.
urcite je nejaka poistka aj na taketo dvere, ale ja som na nic neprisla 😒