icon

Akú pastu a kefku na zuby pre 18 - mesačnú slečnu? Doteraz sme používali jednozväzkovú Curaprox

8. júl 2022
kapanek1
8. júl 2022

Pasta Welleda a kefka curaprox normalna

kris_tin257
8. júl 2022

Pasta elmex pre deti a kefka curaprox detská

jane1987
8. júl 2022

@kapanek1 pokracuj s jednozvazkovou- hlavne zadne zubky, potom detsku curaprox a elmex oranzovu. A medzizubky

autor
8. júl 2022

@jane1987 medzi zúbky s čím? A od kedy normálnu keď mám ešte pokračovať s jednozvazkovou?
@kris_tin257
@kapanek1 ďakujem

jane1987
8. júl 2022

S jednozvazkovou si cistim aj ja doteraz zadne zuby, to uz by mala byt automaticka vybava aj dospeleho 😊 a klasickou detskou curaproxkou cistim malemu klasicky zuby ako sebe. A medzizubna kefka sa pouziva na medzizubne priestory, odstani povlak a zvysky potravy, ktore beznou kefkou nevycistis. A oranzova elmex pasta (prevencia zubneho kazu zlozenim)pokial teda niesi bio-eko-raw, inac kludne aj inu. Kazdy zubar ti povie, ze to nikdy nie je o paste ale o cisteni

autor
8. júl 2022

@jane1987 ja som myslela ci na tie medzizubne priestory nieje pre detičky niečo extra. Neviem ci si to dá mala cítiť medzizubnou kefkou, je taka citlivá na tie zuby aj skrz to, že jej ešte idú ďalšie, teraz očné, tak je to čistenie taky boj

jane1987
8. júl 2022

Aj u nas...ale ver mi, ze radsej s nou teraz bojovat a naucit ju jednoducho na to, ako s nou bojovat na zubarskom kresle. Pred MD som pracovala na zubnej a ked som videla tie deti, neraz 2-3 rocne s kazmi, tak som sa zatala a povedala si, ze toto svojmu dietatu nedovolim, aby sme sa takto az dostali.
Takze aj ja denne bojujem so 14 mesacnym, teraz mu idu stolicky, takze usta neraz ani neotvori, ale bojujem 🙂
A na tie medzizubne existuju este take natiahnute nitky na takom plastovom sparatku, ale to asi nema dostatocnu cistiacu schopnost.

autor
8. júl 2022

@jane1987 to mame doma, používam to počas dňa namiesto nite, večer medzizubnu. Ďakujem veľmi pekne za rady.

euka210
8. júl 2022

elmex