icon

Aký je rozdiel medzi plienkami Lupillu?

bajka16
7. feb 2020

Aký je medzi nimi rozdiel? Ktoré sú podľa vás lepšie a v čom?

bajka16
autor
•
7. feb 2020

Neviem prečo mi nepridalo fotku.. Prikladám

martinals
•
7. feb 2020

Ahoj ja si myslím že medzi nimi nie je rozdiel čo sa týka kvality, len obal je rozdielny. Podľa mňa má lidl len jeden druh štvoriek.

zabka1611
•
7. feb 2020

Tie premium sú hrubšie. Aj ja ich kupujem, z tých klasických sa syn vždy vyhadzal, z premium zatiaľ nie a to ich kupujeme už dlhšie.

margaretka_
•
7. feb 2020

Premium su drahsie. Ja som extra rozdiel nepistrehla, mozno trochu jemnejsie.

bajka16
autor
•
7. feb 2020

@zabka1611 aha ďakujem

bajka16
autor
•
7. feb 2020

@margaretka_ no niesu drahšie ale je ich menej v balení 🤷🏻‍♀️

77kacena
•
7. feb 2020

my používame tie obyčajne a sme spokojný práveže som len počula že sú horšie a deti sa mamičkám precikávajú s tímy novými tak zatial ked mam možnosť kupujem tie staré

margaretka_
•
7. feb 2020

@bajka16 no ved preto su drahsie za kus 😀 ale ja som si to povodne nevsimla az muz, ked som ich dovliekla domov 😀

andulka1988
•
7. feb 2020

My kupujeme tiez obycajne ine plienky som ani neskusala

noemi155
•
7. feb 2020

No ja neviem ale 1 a 2 plienky sme používali lupilup úplne žiaden problém a začali sme 3 plienka takmer prázdna a mala mokrá postel aj vecicky
Šľak má už trafa z nich
Dám pampers nič sa nestane a pri tých lupilup skoro stále a to jej ju menín každé dve hodky a niekedy jej ju len dám a 20 minút a mokraaaaa😤😤😤

zuzkablazejka
•
7. feb 2020

Práve som jeden balík premium minula. Sú hrubšie a zdá sa mi že aj o niečo väčšie a na dotyk jemnejšie ale mne sa práve z nich mala začala vyhadzovať. Dovtedy absolútne zo žiadnych a to sme tých značiek dostali mnoho 😊ale ne precikala ani jednu 😉 veľmi ma neoslovili a opäť sa vraciam k obyčajným lupilu. 👍

zzkmetova
•
7. feb 2020

@bajka16 ak ich je menej v balení, znamená že sú drahšie a teda premium je niečo viac ako klasika.

jeliz59
•
7. feb 2020

Tak používam lupilu už niečo vyše roka ale premium vidim prvý krát....☺️☺️☺️

bajka16
autor
•
7. feb 2020

No tak vidím že asi každé dieťa má na ne inú reakciu... 🤷🏻‍♀️ Kúpila som dnes oboje tak vyskúšame a uvidíme ale vzhľadom ze klasické nám vyhovujú a tieto premium sú teda drahšie to tiež závaží

pracujucazienka
•
7. feb 2020

Tie premium majú byt jemnejšie a šetrnejšie k pokožke ale ja by som zhodnotila že sú take iste ale navoňane coz keby som vedela nekúpim..myslela som si že len iný obal a prídem domov všimnem si že je ich ta podstatne menej a ešte aj smradľavé (navonane ale mne to vadí)

zuzanastano11
•
12. feb 2020

@bajka16 asi ziadny....moja mala sa vrti celu noc a uz sa mi stalo viackrat ze mi tie klasicke precikala tak som skusila preeeemium a to iste,tiez precikala....nevidela som tam ziaden rozdiel a kupovala som ich hlavne kvoli tomu precikaniu....precitala som recenzie inych mamiciek na plienky a aj u nas zvitazili bella happy,ona rotuje celu noc po posteli a zatial nikdy nic,stale sucho 🙂