icon

Aký máte režim s bábätkom?

jolanda1111
25. nov 2016

Dobry den zaujima ma aky mate rezim so 4 mesacnym mimcom?myslim celych 24h --co kedy a ako dlho robite? vobec neviem ako ho mam nasmu malemu nastolit, tak aby mi zaspal skor ako o 23.00-00:00 hod.

katulka1992
•
25. nov 2016

ja mám síce takmer 8 mesačnú dcérku,ale tiež v 4 mesiacoch ho mala kadejaký...a tiež som bola zúfala z toho, že ako ale ona si ho sama určila a nastolila...u nas sa to po 6 mesiacoch upravilo...asi som Vám veľmi nepomohla

sykorkauhliarka
•
25. nov 2016

ked mala moja mala 4 mesiace budila sa o piatej cez den mala 4 spanky v satke hore nevydrzala viac ako hodinu a pol... vecer sme ju vzdy okupali uspali a spala ...my sme ju kupali kazdy vecer uz ako male miminko a potom v zavinovacke spala cize nocny spanok mala vybudovany od malinka treba ritualy a vsetko v rovnaky cas kazdy den

sykorkauhliarka
•
25. nov 2016

skus pozriet spankovy rezim podla ginny ford

jolanda1111
autor
•
25. nov 2016

Nas to ma furt inak ale co ma vybudovana je to ze zaspi az o 23:00 skor nie a vstava rano o 9:00-10:00. No cez den spi 1x4hod.lenja by som mu to rada nejak rozumnejsie upravila

mily7
•
25. nov 2016

Ja na tvojom mieste by som rano budila a potom ukladala spat po tej hod,hod a pol podla toho ako ti vydrzi. Takto docielis styri spanky,neskor menej a vecer skore ulozenie. Ja som svoje deti budila nastavovala im rezim. Napr.7.00 vstat, 8.30 spat pospi ti hod zas hod a pol hore, 11.00 spat-12.00 atd.s tym ze pred vecernym spankom ma byt dieta hore dlhsie. Pozor nie moc dlho.Tak ulozit na noc o siedmej,osmej. A ak uz styri spanky nevyjdu bude mat tri.

alby2014
•
25. nov 2016

V 4mesiacoch mal este cca 4 spanky, po bdeni, okolo 1 -1,5 hodiny. Postupne som zacala v case okolo 12:30-15:00 chodit von na prechadzku a tam v kociku spal dlho, cim sme presli na 3. Moje dieta zaspavalo vzdy medzi 18.30-19:00, dodnes je tot ak, keby zaspaval o 23tej si strelim gulku. Musis ho zobudit proste skor rano, par dni vydrzat a ono sa to upravi. Spanok do 10tej je extrem.

tyelde
•
25. nov 2016

Ziadny, absolútne neriešim, nemáme kam vstavat ani nič podobné, tak nemám dôvod jej umelo vytvárať režim... Má len to co sa 'spravilo' prirodzene, a sice ze vstava cca o 3:30 na krmenie, potom spi do 7-8mej, najest, prebalit, prezliect, vydrzi 1-2 hodiny, potom jedlo, zvycajne spi na cca hodinu, prebalit, najest, potom sa hra... Poobede uz ma len kratsie spanky, max pol hodinu, 1-3x, niekde medzi tym je samozrejme jrdlo, prebalovanie, kocikujeme ako vyjdr cas a pocasie, potom sa hra v hrazdicke kym navarim a upracem, potom zvycajne okolo pol 9tej ide spat a spi do tych 3:30...nekupeme kazdy den, cize to je niekde nahodne pocas dna, kedy je cas a potreba... Cize nemane nic fixnd, zatial v tom znysel nevidim 🙂

slivka5
•
26. nov 2016

rezim bol, ked je hladna jest, ked unavena spat.. babo dava najavo kedy co potrebuje, niektore deti si vytvaraju rezim podla hodiniek v neskorsom veku. Mozes sa snazit aby to bolo kazdy den aspon priblizne rovnaky cas ale nie nasilu.. uspavat hned pri prvych znamkach unavy inak chyti druhy dych a uspavanie potrva strasne dlho kym sa zasa ukludni.. mozno prechadzky v ten isty cas, ak rano spi v lahkej faze radsej jemne zobudit, vecer sa ukladat o 19 tej napr..

jajkuschon
•
29. nov 2016

Podla mna je to aj o tom, ci tvoje dietatko chce mat rezim, ja som to dcerku nedokazala naucit, zbytocne som bola potom nervozna :/ tak som sa na rezim vykaslala, ked som videla zw chce ist spinkat tak som ju uspala bud na prsniku alebo v satke (kocik bol velky nepritel pre nu :D) ona si pospala, ja som nieco porobila a bolo 🙂 a tak dalej stale dookola musela som ja sledovat ,kedy je uz unavena, nie sa drzat urciteho casu, ved ani my, dospeli, to nemame tak ze odbije 10 hodin a sme uz zreli do postele ;)