Aký ranný nápoj pre dieťa?
Ahoj, co rano varite drobcom 2r co pripomina vasu kavicku? Mrnus mi ponovom chce pomahat dat kavu do salky, cukor, mlieko a jasne ze aj uchlipnut, tak som mu uvarila bezkofeinovu zvlast. Teda on si uvaril 👶❤️🤣.
Len tam asi kofein aj tak je. Aj v bezkofeinovej.
Co kupit takeho? Meltu mozu deti? Vyraba sa to vobec este?
Skus caro
Ahojte pripnem sa aj ja...tiez hladam ale caro ma jačmeň. Nepoznate alternativu caro bez lepku?
Mlieko s grankom... Proste klasické kakao.. naša ranná a večerná rutina... Vždy si sám vypýta...
@hruska91 nepoznam, len sa spytam.. co je zle na jacmeni?
@punka24 nasmu to nechuti, ani cokoladovu chut nelubi moc. prekvapivo. vanilkove a mliecne ma rad
Nic nie je zle...iba obsahuje lepok (mam celiakiu alergiu na lepok-psenicu,raz,ovos,jacmen...)
My tiež na raňajky caro kávu robíme. Má radosť že môže byť veľká slečna 🤭😊
Ranná kava sa to vola to mi mamina vzdy robila ked som bola mala 😁
*Ranajková
dik baby, caro kupime nech ma drobec co varit aj sebe a uchlipkavat 😜
Ja robievam caro a veľakrát si dám aj ja 🙂 je to chutný nápoj
@hruska91 pre nas nieco taketo. Iba z čakanky.
https://biocare.sk/eshop/produkt/cakankovy-napo...
@aknamorka22 pozeram, ze konecne kakaovy napoj so super zlozenim. ale rozmyslam, ci by nebolo ekonomickejsie si doma zmiesat cukor a kakao (a vanilku a skoricu) 😉
@ikissedagirl možno áno ale ja som na to príliš lenivá :D som dobrá cielovka pre výrobcov :D
Ja milujem meltu..majú ju aj ako caro len zaliať vodou alebo mliekom..ako dieťa som to milovala, vtedy si pamätám stará mama ju varila, precedila a dala mlieko

Caro