Aký režim má vaše 6-mesačné dieťa?
Dobrý deň,
Chcela by som sa spýtať aký máte režim u polrocneho dieťaťa. Nam keď sa podarí niečo zaviesť tak sa nám to do týždňa zmení. Ci prejsť na dva spánky alebo stále tie tri. A najväčší problém pre nás uz posledný mesiac je veľmi časté budenie v noci na prsník. Niekedy to je aj 10krat. Čo by ste nám prosím vás poradili aby sme mali lepšie noci?
Môj má 14 mesiacov a žiadny režim. Jeho dni sa stále menia, takže režimom som sa absolútne nezaoberala.
ma 7m a rezim ma, zatial sa nic nemeni.. ale je na UM.. denne spanky ma 3 😊
ziadny rezim, podla potrieb, male dieta potrebuje lasku a starostlivost mamy, jej lasku.
@alexaaa127 Nas syn si sam urcil buducek na 6-7:00 rano a vecer som ukladala s pevnou vecierkou na 19:00. V tom veku mal 2 denne spanky ale to si on sam tak urcil.
Urcite nemen pocet dennych spankov ak nemas problemy dieta uspat. Postupne bol hore dlhsie a dlhsie az nam uz nevychadzalo mat dva spanky, lebo sme chodili spat o 21:00.
Caste nocne budenie moze byt v tom veku znak zubov. Skus dat lieky na bolest ale ak su to zuby, ono to prejde ked budu zuby vonku.
prosimsp8nkej.cz
Ja som to po 6m nedavala a do 7m bola na 2 spankochplus skora noc... medzi pol 6 az 6. Cez den vacsinou 45mim 2x... casom sa to cez den,hlavne doobedie zlepsilo (az na hodinu a pol) a noci sa postupne zlepsovali do roka (3x az 5x) Po roku som zas nervacila pri poobednom spanku,tak sme zacali spat len raz na 11tu (zvykala si tyzden a spi od hodiny a pol az 3h) s tym ze zas sa spanok posunul na skorsiu hodinu. Pred tym to uz bolo na 19tu (s tym ze pokym sa dieta upokoji a zaspi tak je to niekedy 30 az 45min) a zas sme pri 6 az pol 7 vecer podla toho, akos i myslim,ze je unavena. Rano vstava ako hodinky o 6tej. ;) (a je jedno ci zaspi o pol 7 alebo o 8 vecer...) Teraz ma rok a 3m.

@alexaaa127 snažila som sa robiť režim malej no zbytočne.. jedlo som sa snažila dávať tak aby medzi tou 7-8 už bola v postieľke ..ale nie vždy to vyšlo bohužiaľ keď to nejde tak to nejde zbytočne som bola ja nervózna a aj mala takže si myslím že proste sa prispôsobiť bábätku a ten režim sa ešte 10x zmení ...už keď sme sa ako tak nastavili tak zasa prišli zúbky ...a potom zas niečo iné a zas a zas 🤔😂takže myslím že netreba to nejak siliť a len sa prispôsobiť bábätku 😉