icon

Aký typ mantinelu máte v postieľke?

Včera o 17:37

Ahojte mamičky, čo máte v postieľke aký typ mantinelu? Viem že nemal by tam byť žiadny lenže vôbec si to neviem predstaviť. Maly ma 6,5 mesiaca, mám tam tenký rovný mantinel asi 20cm vysoký. Lenže problém nastáva v tom že on ten mantinel naťahuje rozdrapuje a často sa hneď pretočí na bruško a hlavičkou sa klepe do postieľky nad mantinelom. On v tej postieľke robí strašne obraty prevraty krúti sa kade tade, než zaspí. Mame ešte aj vankusikove mantinely a tie sú vyššie ale tie tiež strašne naťahuje a hra sa s nimi. Čo by mohlo pomôcť? Postielku mame s hrubšími tyckami niesu to tie take klasické okrúhle.
Ďakujem za rady.

Aký typ mantinelu máte v postieľke?
anonym_d1bc32
Včera o 17:41

@anonym_autor keď ti trhá mantinel, bude trhať aj iný. Nedávaj mu tam nič, aby sa pre istotu nezadusil s niečím.

anonym_fe8dba
Včera o 17:43

Nedávaj nič, neboj sa nič sa mu nestane.

merkelica
Včera o 17:43

@anonym_autor nic. Spi medzi mnou a manzelkou

226lenka
Včera o 17:52

Nemala som v postieľke nič, bála som sa tam mať mantinel.

svetlonos
Včera o 18:01

@anonym_autor
Kúp si madrac tenký molitanovy. Rozstryhaj na celú výšku od madračky kde leži až po vrch postieľky, ideálne o 15 cm dlhší - ohnes ho cez okraj. Obaliť látkou, nádor šnúrky hore dole na priviazané o tučky a je to.
Alebo by ma robit ca cestovnú postieľku s pevným madtaco a máš po starostiach. My to máme presne aj preto takto. Keď sa slahli, tak o sieťku. A nie, nenaučí sa ani po 10tom ráže buchnutia sa. Len si zbytočne ublíži a načo, keď sa tomu zabrániť.

fairyy
Včera o 18:23

moja preto nikdy nebola v inej postielke ako s plnymi latkovymi alebo sietkovymi stenami... teraz uz je v nizkej postielke bez... nikdy sa neprestala hadzat o steny ... na dovolenkach ked je drevena postielka vzdy skonci s otrieskanou hlavou

anonym_c69a4a
Včera o 18:28

nemali ziaden , velakrat sa tresli a stale sa obcas tresnu ale nijak im to neublyzilo . za mna zbytocnost

autor
Včera o 18:29
@svetlonos

@anonym_autor
Kúp si madrac tenký molitanovy. Rozstryhaj na celú výšku od madračky kde leži až po vrch postieľky, ideálne o 15 cm dlhší - ohnes ho cez okraj. Obaliť látkou, nádor šnúrky hore dole na priviazané o tučky a je to.
Alebo by ma robit ca cestovnú postieľku s pevným madtaco a máš po starostiach. My to máme presne aj preto takto. Keď sa slahli, tak o sieťku. A nie, nenaučí sa ani po 10tom ráže buchnutia sa. Len si zbytočne ublíži a načo, keď sa tomu zabrániť.

@svetlonos to je podľa mna zbytočne na celu výšku postielku nie? Možno by stačilo roztrihat ten madrac na 30-40cm a ušiť naň nejaký látkový obal a pripevniť to snurkami? To by ma mrzela ta postielka ktorú sme kúpili keby ju nemeníme za cestovnú postielku. On sa tam hádže jedna radosť a ešte aj teraz u svokrovcov si riadne zasekol nôžku (tu zas mame starú postielku s tyckami takze celé stehno tam vopchal 🙈🙈🙈, lebo na jednej strane som nemala vankúšiky ešte)
Pre mna nemať tam nič v tej postieľke nieje riešenie, viem že búchať sa tam bude vždy.