icon

Bábätka v kočíkoch večer v nákupných centrách

bibap
26. nov 2011

A rodicia to zjavne neriesia?
Ja som sa od porodnice snazila aby sme malu o 18.00 kupali a o 19.00 aby uz v postielke spinkala. Viac menej sa nam to krasne podarilo. Nestacim sa cudovat, ked vidim po 20.00 hod. vecer mnoho rodicov, co maju malilinke babatka ktore im v kocikoch spinkaju a oni nakupuju 😖
som ja divna, ze mi to pride nezodpovedne?

berenika39
26. nov 2011

@czechzuzanaba nepochybně taky najdeme řešení...ideální stav byl karavan a super dobré chůvičky s dobrým dosahem....🙂)))

nelicefo
26. nov 2011

@baby2 😀 😀 😀 😀

katren
26. nov 2011

@czechzuzanaba no my by sme ani o siedmej nezaspali, ved je slnko vysokooooooooooo...my sme v lete isli spat a vstavali so slnkom

ajca123
26. nov 2011

No ja som tak boa asi 3krat le o moj drahy bol prec a ja sama a dve deti 🙂 ale inac idem na nakup ked spunti spia 🙂
N ale som zvedava ako to budu stiht ked bude treti na svete :D

gumimaci
26. nov 2011

@bibap po 9 mesiacoch prvy x z domu? To sa da? Kedze moj muz nema robotu, ze o tretej padla, ale casto chodi domov az vecer, tak maly chodil aj chodi so mnou vsade. Na varovku nemam nikoho. On zaspava medzi siedmou- osmou, ale uz sa nam tiez stalo, ze muz prisiel z prace az vecer, a potrebovali sme nakupit. Poradis mi, ako inak to spravit aby sa nad nami, taki ako ty nepohorsovali? Ja trochu doma pracujem a ked aj potrebujem kvoly praci ist niekam, tak syn ide so mnou. Podla mna to je lepsie, ako keby som ho mala nechat s niekym cudzim, ci??? 😕

nelicefo
26. nov 2011

@bibap po 9 mesiacoch??? 😕 😕 Tak to radšej nepíšem kedy na 1krát lebo ma ukameňuješ 🙄

berenika39
26. nov 2011

@nelicefo petr měl taky místo zavinovačky spacák, kliiiid.

nelicefo
26. nov 2011

@gumimaci 100% súhlas. 😵

katren
26. nov 2011

@nelicefo 😀 😀 😀

nelicefo
26. nov 2011

@berenika39 😀 😀 😀 😀 😉

alabama0011
26. nov 2011

@bibap ved su aj babatka, ktore mozno nechcu spat, su uplakane, nevedia sa ulozit.. Tak mamicka vezme babo von v kociku, nosici aj o desiatej len aby spalo.. A jasne, ze sa radsej prejde po obchodaku ako po tmavej petrzke 🙂) je to indi-vindi..Napr. moj manzel bol take babatko, ze sa v noci vozili s nim v aute, len aby zaspal..

berenika39
26. nov 2011

A na otázku "jak je to možné, že vidíš miminka v devět v nákupáku" bych odpověděla - protože ti někdo mylně nahlásil, že v devět musí být miminko doma. zkus to přehodnotit. proč?

kralicica
26. nov 2011

nas maly dnes napriklad vstal o 18.00 tak sme sa o 19.30 vybrali do nak.centra. doma nam uz bolo dlho. nemozes vsetkych sudit podla jedneho metra. kazde dieta ma iny rezim. nas maly teraz spava az 4 hodiny poobede a aj ho necham, potom rano vstava az o 9.00. takze necuduj sa.

nelicefo
26. nov 2011

@alabama0011 Tak teraz 100€ súhlas
NAPISEM V SKRATKE JEDNU STORY KTORU SOM PRI MALEJ ZAZILA
Bolo cca 21:30 a mala sa mi zobudila mala asi 2roky a hrozne chcela ist pre horalku(do jedneho blizkeho obchodu) nechcela si dat vysvetlit ze je zavreny,strasne plakala.No tak som na obliekla a isli sme sa prechdadzat. Dokonca nasa prediatricka sla z prace-lebo mala nejaku papierovacku. Ja som si myslela ze ma zabije a ona sa dokonca malej prihovorila a smiala sa na nas. 😀 😀
Podobny pribeh sa stal znamej....ale jej mala zase plakala ze chce ist do Tesca tak o 22:00 isli to Tesca aj s malym mimcom v nosici. 😉 😀

nelicefo
26. nov 2011

ze 100€ suhlas....1OO% som myslela. 😀 😀 😀

berenika39
26. nov 2011

@nelicefo takže nákupy, nákupy...to je to, na co myslíš, a ne režim miminka🙂))))

elienka
26. nov 2011

@nelicefo ja som rozmýšlala čo máš s tými 100€, či mi ich dáš, ak ti dám súhlas 😀 pošlem ti v IP adresu? 😉

seba1
26. nov 2011

ja moju dceru kupem o 20,30 - 21,00, neviem čo by malo byť na tom zlé, ona si aj tak odspí svoj čas a ráno keď chystám chlapcov do školy ešte spinká a ja sa môžem venovať príprave raňajok a desiaty, skúšali sme aj inak, ale jednoducho nám to potom časovo nijak nevychádzalo a na dovolenke sme boli vonku do 21,30 a nech niekomu aj bok vyvalí, aj tak to bolo fajn, chcel aby som mať fakt problémy zakladateľky témy, keby som len také mala, ako by mi bolo dobre.....

gumimaci
26. nov 2011

@seba1 tiez ma napadlo, ze niekto nema problemy, tak ch vyrobi 😀 😝

seba1
26. nov 2011

@gumimaci asi tak....

nelicefo
26. nov 2011

@berenika39 si píš 😀 😀

nelicefo
26. nov 2011

@elienka 😀 😀 😀 😀to vieš večerná demencia

berenika39
26. nov 2011

@nelicefo já tomu říkám červené víno, ale jak chceš🙂))))

vejula
26. nov 2011

mne pride horšie ako kočikovať spiace dieťa v nakupnom stredisku o deviatej večer, ked mamina silou mocou chce nanutiť dieťaťu režim taky aky sa jej hodi... A ked sa nechce prispôsobiť už ma nervy v kybli

nelicefo
26. nov 2011

@berenika39 pššššt....neprezdrádzaj 😀 😀 😀 😀 😀

nelicefo
26. nov 2011

@vejula tiež 100% a môže byť aj 100€ súhlas. 😉 😀 😀 😀 😀

berenika39
26. nov 2011

@nelicefo prepáč 😎

katka888
26. nov 2011

@bibap
a) lebo male babatka este nepozeraju vecernicek, po ktorom by nabehli do pyzamiek , umyli si zubky a zalahli.
b) lebo na druhy den rano nevstavaju do skolky
c) lebo im je jedno kde spinkaju, kedze male babatka spia aj 20 hodin za den a kazde ma iny, svojsky rezim, kym nabehne na ten, co im "vnuti" dospelak.

bingo ! c) je spravne :D

radkax
26. nov 2011

Nedá sa nikoho súdiť 😉 môj malý má tiež svoj režim, o siedmej okúpať a okolo ôsmej spinkať, ale bývame na dedine a potrebujeme niečo jesť, niečo si obliecť, tak musíme aj nakupovať. Syna som nikdy nikomu varovať nedala , ale musí so mnou uplne všade chodiť. To znamená, že sú dni kedy režim porušíme, ale myslím si, že mu to nijako nevadí 😀 tiež sa na mna čudne pozerali, ked mal osem týždnov a ja som s ním bola nakupovať v Auparku v BA, no ale išli Vianoce a darčeky sme museli kúpiť. Podla mna to neni o čase, ale o tom či je dieťa spokojné a ak je dieta napapkané, prebalené a v teplúčku so svojou maminou, tak je mu jedno, či je v tej chvíli v Tescu, Auparku a úplne je mu jedno kolko je práve hodín 🙂

berenika39
26. nov 2011

@vejula jojo, to je vončo, ne přizpůsobit sebe dítěti, ale dítě přizpůsobit sobě...a pak je z toho metoda kontrolovaného pláče a "já" potřebuji klid, dítě musí být v posteli v šest večer, však já ho to naučím.