Bábätka v kočíkoch večer v nákupných centrách
A rodicia to zjavne neriesia?
Ja som sa od porodnice snazila aby sme malu o 18.00 kupali a o 19.00 aby uz v postielke spinkala. Viac menej sa nam to krasne podarilo. Nestacim sa cudovat, ked vidim po 20.00 hod. vecer mnoho rodicov, co maju malilinke babatka ktore im v kocikoch spinkaju a oni nakupuju 😖
som ja divna, ze mi to pride nezodpovedne?
@czechzuzanaba no my by sme ani o siedmej nezaspali, ved je slnko vysokooooooooooo...my sme v lete isli spat a vstavali so slnkom
No ja som tak boa asi 3krat le o moj drahy bol prec a ja sama a dve deti 🙂 ale inac idem na nakup ked spunti spia 🙂
N ale som zvedava ako to budu stiht ked bude treti na svete :D
@bibap po 9 mesiacoch prvy x z domu? To sa da? Kedze moj muz nema robotu, ze o tretej padla, ale casto chodi domov az vecer, tak maly chodil aj chodi so mnou vsade. Na varovku nemam nikoho. On zaspava medzi siedmou- osmou, ale uz sa nam tiez stalo, ze muz prisiel z prace az vecer, a potrebovali sme nakupit. Poradis mi, ako inak to spravit aby sa nad nami, taki ako ty nepohorsovali? Ja trochu doma pracujem a ked aj potrebujem kvoly praci ist niekam, tak syn ide so mnou. Podla mna to je lepsie, ako keby som ho mala nechat s niekym cudzim, ci??? 😕
@nelicefo petr měl taky místo zavinovačky spacák, kliiiid.
@berenika39 😀 😀 😀 😀 😉
@bibap ved su aj babatka, ktore mozno nechcu spat, su uplakane, nevedia sa ulozit.. Tak mamicka vezme babo von v kociku, nosici aj o desiatej len aby spalo.. A jasne, ze sa radsej prejde po obchodaku ako po tmavej petrzke 🙂) je to indi-vindi..Napr. moj manzel bol take babatko, ze sa v noci vozili s nim v aute, len aby zaspal..
A na otázku "jak je to možné, že vidíš miminka v devět v nákupáku" bych odpověděla - protože ti někdo mylně nahlásil, že v devět musí být miminko doma. zkus to přehodnotit. proč?
nas maly dnes napriklad vstal o 18.00 tak sme sa o 19.30 vybrali do nak.centra. doma nam uz bolo dlho. nemozes vsetkych sudit podla jedneho metra. kazde dieta ma iny rezim. nas maly teraz spava az 4 hodiny poobede a aj ho necham, potom rano vstava az o 9.00. takze necuduj sa.
@alabama0011 Tak teraz 100€ súhlas
NAPISEM V SKRATKE JEDNU STORY KTORU SOM PRI MALEJ ZAZILA
Bolo cca 21:30 a mala sa mi zobudila mala asi 2roky a hrozne chcela ist pre horalku(do jedneho blizkeho obchodu) nechcela si dat vysvetlit ze je zavreny,strasne plakala.No tak som na obliekla a isli sme sa prechdadzat. Dokonca nasa prediatricka sla z prace-lebo mala nejaku papierovacku. Ja som si myslela ze ma zabije a ona sa dokonca malej prihovorila a smiala sa na nas. 😀 😀
Podobny pribeh sa stal znamej....ale jej mala zase plakala ze chce ist do Tesca tak o 22:00 isli to Tesca aj s malym mimcom v nosici. 😉 😀
ze 100€ suhlas....1OO% som myslela. 😀 😀 😀
@nelicefo takže nákupy, nákupy...to je to, na co myslíš, a ne režim miminka🙂))))
ja moju dceru kupem o 20,30 - 21,00, neviem čo by malo byť na tom zlé, ona si aj tak odspí svoj čas a ráno keď chystám chlapcov do školy ešte spinká a ja sa môžem venovať príprave raňajok a desiaty, skúšali sme aj inak, ale jednoducho nám to potom časovo nijak nevychádzalo a na dovolenke sme boli vonku do 21,30 a nech niekomu aj bok vyvalí, aj tak to bolo fajn, chcel aby som mať fakt problémy zakladateľky témy, keby som len také mala, ako by mi bolo dobre.....
@berenika39 si píš 😀 😀
@nelicefo já tomu říkám červené víno, ale jak chceš🙂))))
mne pride horšie ako kočikovať spiace dieťa v nakupnom stredisku o deviatej večer, ked mamina silou mocou chce nanutiť dieťaťu režim taky aky sa jej hodi... A ked sa nechce prispôsobiť už ma nervy v kybli
@berenika39 pššššt....neprezdrádzaj 😀 😀 😀 😀 😀
@nelicefo prepáč 😎
@bibap
a) lebo male babatka este nepozeraju vecernicek, po ktorom by nabehli do pyzamiek , umyli si zubky a zalahli.
b) lebo na druhy den rano nevstavaju do skolky
c) lebo im je jedno kde spinkaju, kedze male babatka spia aj 20 hodin za den a kazde ma iny, svojsky rezim, kym nabehne na ten, co im "vnuti" dospelak.
bingo ! c) je spravne :D
Nedá sa nikoho súdiť 😉 môj malý má tiež svoj režim, o siedmej okúpať a okolo ôsmej spinkať, ale bývame na dedine a potrebujeme niečo jesť, niečo si obliecť, tak musíme aj nakupovať. Syna som nikdy nikomu varovať nedala , ale musí so mnou uplne všade chodiť. To znamená, že sú dni kedy režim porušíme, ale myslím si, že mu to nijako nevadí 😀 tiež sa na mna čudne pozerali, ked mal osem týždnov a ja som s ním bola nakupovať v Auparku v BA, no ale išli Vianoce a darčeky sme museli kúpiť. Podla mna to neni o čase, ale o tom či je dieťa spokojné a ak je dieta napapkané, prebalené a v teplúčku so svojou maminou, tak je mu jedno, či je v tej chvíli v Tescu, Auparku a úplne je mu jedno kolko je práve hodín 🙂
@vejula jojo, to je vončo, ne přizpůsobit sebe dítěti, ale dítě přizpůsobit sobě...a pak je z toho metoda kontrolovaného pláče a "já" potřebuji klid, dítě musí být v posteli v šest večer, však já ho to naučím.

@czechzuzanaba nepochybně taky najdeme řešení...ideální stav byl karavan a super dobré chůvičky s dobrým dosahem....🙂)))