icon

Babka dala 7 ročnej prútikom po zadku

mata300a
9. jún 2021

Ahojte,
mám 7 ročnú dcéru a bola cez víkend na prázdninách u babky. Vraj sa tam mala dobre, ale celkom ma prekvapila situácia, ktorá sa tam udiala.
Vraj nepočúvala, tak babka odtrhla zo záhrady prút, (ale iba na pohrozenie) a malú odviedla do kúpeľne. Tam ju osprchovala a keďže vo vani stále vyvadzala, tak babka švacla dcére s prútikom na zadok.
Čo si o tom myslite vy? Už teraz ďakujem za poradenie.

Strana
z4
mata300a
autor
10. jún 2021

Všetkým Vám pri výchove detí prajem veľa trpezlivosti a aby ste z nich vychovali dobrých ľudí, ktorých svet potrebuje 🙂
môj incident je vyriešený, tak už som spokojná 😄☺️

canany
10. jún 2021

@simca06022011 vazena pani fakt uz prehanate. Ale urcite uz mate dusu na mieste a ste spokojna, ze ste sa mohli realizovat aspon na mk. Dakujem za Vas nazor na moje vychovne metody a zelam vsetko dobre. Mna tiez nemuseli doma bit, kde ma posadili tam som bola a v puberte ani nevedeli, ze je puberta. Brat bol ina vrtula, takze netreba sa pozerat na druhych, ze ako to mam ja doma, ale skusit sa vcitit do druhych, ze asi fakt nemaju doma takeho anjelika, ze vyvedie nieco raz za rok. Hlavne, ked chodia k tatinkovi na kazdy druhy vikend a mozu tam vsetko.

canany
10. jún 2021

@mata300a aspon okrajovo info, ze ako? Lebo uz mam pocit podla reakcii tu na mna, ze som tyran a uzurpator

mata300a
autor
10. jún 2021

@canany radšej mi napíš osobne, pretože tu sa spustí dalších 500 komentárov 😁

unicornlady
11. jún 2021

Mohla by si svokre kúpiť jednu knihu, nech sa dovzdeláva, aj na uloz.to sa dá stiahnuť
RESPEKTOVAT A BYT RESPEKTOVAN

beronsche
11. jún 2021

@unicornlady este by si mala dodat, ze autorom su znami cesky psychologovia, rodicia uz zrejme aj dospelych deti.. manzelia Koprivovci a Novackova. aby si niekto nemyslel, ze je to nejaky paskvil pseudoodbornikov 😉

sankysa1
1. júl 2021

no neviem ale také drámy zbytočne 😂😂😂😂 my keď sme vyvadzali dostali sme po holom zadku od kade koho toto neboli až také hrozné povznes sa nad tým dostala po zadku hotovo ✅ naše mami nás inak vychovali ako výchovavame my

scorpionflower1
1. júl 2021

@mata300a mojho bratranca jeho matka takto strkala do vane, ked bol malya sprchovala ho studenou vodou, teraz ma bratranec 35 a poviem ti, normalny teda urcite nie je....davaj pozor ake vychovne metody sa aplikuju na tvojom dietati. Aj ked si nemyslim, ze sa stala nejaka obrovska vec, zalezi, ako casto dceru davas babke, ale mozno vyvadzala lebo to je vzdor voci babke...ja by som sa s dcerou porozpravala a vysvetlila jej ako sa slusne spravat, ale urcite by som si to s babkou tiez vydiskutovala. Btw. tvoja babka ak je psychologicka, tak dakujem pekne za taku psychologicku.

andreatytler
1. júl 2021

@scorpionflower1 Ze... aj mne oci vypadli, ked som videla ze psychologycka... tie studene sprchy, to mi pripada ako scena z filmu kde sa pouzivali studene sprchy ako krotiace praktiky na psychicky chorych pacientov...

Strana
z4