icon

Baví vás byť na materskej?

ktochytavzite
17. apr 2019

Ja uz som 2. rok plus sa mi narodili v 32tyz dvojicky a poviem Vam nebavi ma to vobec. Este tak 2 roky kym budu deti ako tak samostatne 😢

Strana
z4
siska53
24. apr 2019

@asia83 a ty sa citas, co pises??? Ma dvojicky , predcasne narodene do toho drobec., Co ma len dva roky. Ona si system.casom.najde, len potrebovala podporu.. ja ked mi mala.prve 3mesiace velmi casto plakala, do toho 2r.zivy drobec., Som si len gratulovala, ze mi aspon dobre spia, ze v noci som len 3-4x do tyzdna hore,aj to vkuse hodinu dve a nie kazdu hodinu a ze moze chodit k nam.mama, aspon zo začiatku.

A ked ona nema nikoho, kto by jej pomohol, tak moze byt z toho na nervy. Ked zacne robit, pochopi, ze ako jej bolo doma dobre alebo sa jej to ustali po par mesiacoch.A mozno nie, mozno je ten typ,co sa potrebuje skor realizovať v práci.

Ale nateraz je to pre nu vela. Ako kazda unavena matka ma zle deti a vlastne ona je zla?? Sa uvedom trochu.

mamcotka
24. apr 2019

Bavilo ma to a stále baví aj keď ma syn už 17 rokov 🙂teraz čakám druhé a dúfam že ma to bude tiež baviť a budem vládať v mojich rokoch

asia83
24. apr 2019

@siska53 Ach. Pre vás škoda reči. Ja si po sebe čítam, vy premotivovaná osoba. Aj vy by ste po mne mali. 😉

lenkav1981
9. dec 2019

Nebavi a strasne a silno zvazujem ist do prace a maleho dat od jeho 6 mesiacov do jasli. Mozno to bavi taku co ma kludne dieta, ale moje nespi, reve, trapime sa s mliekom no cista psychiatria.

jeliz59
9. dec 2019

ja mám 2r 3 mesiace syna....24 hodín na mne zaveseny ...v noci nespi stále ho nanášam....chodím späť cca o 03:00 ráno vstavam o 8:00 dakedy o 09:00...
Zloba je statočná o uznávam...🤪🤪🤪
V myšlienkach ho bijem....😅😅😅
No čo už raz o prejde...ale s istotou viem že je prvý aj posledný na koľko som naňho sama ...muž nepomáha absolútne v ničom...ale finančné nás zabezpečuje to uznávam....

Strana
z4