Bepanthen Baby alebo rybacia masť: Čo je lepšie na zapareniny?
maminy co vam lepsie zabralo na hrozne cerveny zadok? nasa mala ma teraz cez zuby uplne zivu kozu pod plienkou. pouzivame Bepanthen Baby ale pride mi ze to len dako premasti a nepomaha to liecit. v lekarni mi nukali tu smradlavu rybaciu mastu. mate s tym skusenost? bojim sa ci sa mi z toho nezmasti cele oblecenie a ci to dako vobec pomoze ked uz to ma take skarede.
aj sestra odjakziva pouzivala len sudocrem, vyriesila nim vzdy absolutne vsetko a dobre bolo 😀
Ja pouzivam od narodenia len rybaciu mast. Preco by sa z toho malo mastit oblecenie ked to je pod plienkou.
ja som použivala rybaciu mast, sudocrem
však máš plienku , nemam pocit že by niečo napachlo
len skušat čo ti sadne
Na zapareniny sudocrem alebo imazol, bepanten baby mi príde skôr ako prevencia proti zapareninám
@anonym_autor sudocrem jednoznačne, syn je už puberťák ale občas používa stále, dosť športuje a niekedy treba…
@anonym_autor rybacia masť je najlepšia, aj keď smrdí. Ale veci ti od nej smrdiet zase nebudú, neboj. No slúži hlavne ako prevencia. Keď už dieťa zapareniny má, použi Imazol krém pastu a kúpeľ v hypermangane. A keď nezaberie ani toto, tak smer lekár, treba ATB masť, niečo ako červený framykoin, baneocin a pod... Mám s tým bohaté skúsenosti.

Mojím na zaparanimy sudocrem a keď bolo horšie iba imazol .rybacia masť vôbec,ešte horšie to mali.
Sestrinej naopak len rybacia. Musíš skusat