Bohom noci sa pýta na nočník, hoci nakoniec neciká
Mamičky poraďte prosím s takýmto problémom. Mala bude mať v januári tri rocky. Od dvoch je odplienkovana cez deň a posledný mesiac sa sama aj na noc. Nehoda žiadna už dávno. Problém nastáva večer vicika sa, dám ju do postieľky nestihnem si ľahnúť a pýta sa znovu a to aj desať krát za sebou, Vicika salen prvý krát.ked ju nedám plače. Už to začala robiť aj v noci, našťastie len 3x za sebou ale aj tak. Poraďte prosím čo robiť, aký postoj zaujať.som rada, že sa pýta sama ale toľko x za sebou??? Takto sa aj večerné zaspávanie predlžuje a popravde na 6x strácam trpezlivosť 😂😂
No ak nemá nejaký zdravotný problém, tj prechadnutie atď... Čiže ju stále nutka ísť cikat. Tak ťa skúša 😁 moja ma 9 a teraz máme pred spaním 10x cikať, 5x napit...
@simca06022011 takže niečo podobné 😀 aj mala Vicik, napiť, zase na nočník a zase piť a tak dokola. Zlaté to časy keď bola malá 😉 vyspim sa menej ako keď som ju musela pol noci kocikovat. Takto zaspí s týmto vymyslanim cca 23 , nespava dobre, v kuse sa budí, mrnci a to my všetci vraveli, neboj v dvoch rokoch sa to zlepší. No to vidím 😊
Jednoducho..ideme spinkať a bodka!aj môj malý tak bedakal..maminka..cikat chcem..asi aj piť vodičku..maminka a už spinkať? Áno.. Adamko..cez deň sa hráš..teraz je tma!ešte aj starých rodičov kontroloval po 3noci..tak sme sa naštvali...trosku ho vykricali..pomojkali a už pre istotu o 8vecer kričal..tma..tmaaa😂bac...baciii 😂
Ak vylucis zdravotny problem, tak ako uz bolo povedane - skusa. Aj moj syn skusa kazdy vecer. Potrebuje 100x cikat, boli ho brusko, je smadny, hladny, este musi ist pomojkat tatina, este macku, este ist pozriet, ci je vsade zhasnute... proste vymysli este milion blbosti, len aby nemusel do postele
@diewcatqoo keby sa nejedná o cikanie skúsila by som to nekompromisne len tu sa obávam keby jej náhodou cvrkne aby som jej nevyrobila nejaký blok
@fiafia mne robila rovnako staršia, tiež asi ako začala do škôlky 3r a 4m, tisíckrát hore, cikat atd...neskôr zase sny, atd...sú to nejaké fázy 2 týždne cikanie bolo možno, potom fajn, zase niečo iné ako sny, skúša vymýšľa, tiež som sa bála aby nemala močové cesty, ale robila to len v noci, tak problémy som vylúčila a bolo to len vymýšľanie.
Aj moja to roby to len vymisla aby nešla spinkať

@fiafia nejaké zmeny? chodí do školky? spáva sama v izbe?pýta si viac pozornost aj inokedy cez den ? spí pri vás? taketo správanie je väčšinou príčina nejakeho "psychickeho problemu"..