Budia sa vaše bábätká na pocikanú plienku?
Ak sa vaši novorodenci budili na plienku, zlepšilo sa to týždňami? Cikaju menej čím sú starší - vedia dlhsie zadrzat moč?
standardne novorodenci ovladaju moc a stolicu 😁
ale k veci, nebudi sa a nebudila sa na pocikanu plienku.. a kolko krat nacika do jednej plienky medzi jednotlivymi prebaleniami, to ani pan boh netusi 😁
No moja ma 11m a neviem o tom, ze by vedela zadrzat moc 😃
A nie, nebudila sa nikdy na pocikanu plienku. Co je asi este horsie, lebo vela krat sa precika tak, ze ma dupacky mokre snad az po krk a v pohode spi. Tak ju musim zobudit, prezliect prebalit a to je utrpenie strasne. 🤷🏻♀️
moja ma 4 mesiace a niekedy sa budi, ona sa zacne hmyrit a ked ju prebalim ( v spanku na posteli ) tak pri prebalovani place :D ale to len tak pol minutky a akonahle jej zapnem body tak v sekunde spi
Oni tie male detičky tak pod chvíľou vycikuju. Nebudila sa mi keď cikala v ten moment ale napr po prebudení keď som rozbalila plienku a akoby uvoľnila bruško curkala často.
Ak by deti vedeli vedome zadržať moč tak nepotrebujú plienky. To sa deje okolo veku 2 roky
Nie nkdy sa nezobudil na pocikanu plienku a nikdy neplakal koli pocikanej plienke... ani pokakanej. Bude z neho asi spindur, ked mu to doteraz nikdy nevadilo.🙂
dcerka odnarodenia plakala akonahle mala ciknute v plienke, bolo divne ze v pokakanej jej nevadilo, ale pocikana ked bola museli sme ju neustale prebalovat aj v noci. casom sa to zlepsilo, normalne si zvykla v nej byt, ale uz si nepamatam kedy
Nie nikdy sa na plienku nezobudil, ani pokakanu ani pocikanu...este aj ked plienka uz je precikana obcas a ma mokre pyzamo tak mu to nevadi 🤷 cez den aj ked sa pokaka detto 🤷
Nikdy sa nezobudil, ani na cikanie, ani na kakanie. Aj ked bol uplne precikany tak, ze cele pyzamo mokre.. alebo sa parkrat stalo, ze sa prekakal az na chrbat. Vobec mu to neprekazalo.
Zato ked som ja prechadzala po chodbe, cca 10 m od neho, uplne po spickach a puklo mi v kolene, tak to ho zobudilo stale, aj cez zatvorene dvere 🙄
@diewcatqoo 😄
Nezabudnem, ako som raz syna uspavala v kočíku na záhradke, nie a nie zabrať, zrazu bolo počuť sirénu sanitky, v ten moment zavrel oči a spal. Ja si pri ňom čítam knihu a zobudí ho, keď prevraciam stránku.
@letfenixa, @diewcatqoo Ha ha... a to som si myslela ze to robi len ten nas ze sa zobudi na najmensi suchot... my sa ani na nose poskrabat nesmieme ked ho uspavame.