icon

Chodenie von s 13 mesačným dieťaťom bez kočíka

meggi23
1. jan 2014

Ahojte maminky 🙂 Mám 13 mesačného synčeka a občas chodíme von na prechádzku bez kočíka robíte to aj Vy či ani nie a keď áno ako sa správajú vaše detičky vo veku jak je môj malinky , či Vás poslúchajú keď im poviete že sa to nesmie , daj rúčku , neber to do ruky , nechytaj sa toho alebo pekne ruka v ruke sa prechádzate .Pýtam sa preto aby som vedela porovnať správanie malého či náhodou už ten môj šéfko nerobí už scénky 🙂 Ďakujem 😀

Strana
z2
lucinocka
14. mar 2014

chodime od roka pesi a pocuva, zo zaciatku sice nie, ale treba to opakovat dokolecka...cervena , stojime, nesmieme ist / teraz ked svieti cervena na semafore stoji a prstekom ukazuje ne ne ne/ rucku, ideme cez cestu a ako ideme cez cestu? bezime bezime rychlo na chodnik..

majka99999
14. mar 2014

@ankat moj bol v tom veku tiez taky, len bezat, ruku v ziadnom pripade. Ale uz da rucku aj ked zakricim CAKAJ!, tak zastane. Jasne, ze chce ist aj svojim smerom. Ja sa ho aj spytam, kade chce ist (mame ihriska na obe strany, a cez cestu je Drazdiak), ak sa da, ideme. Ale ked nie, proste ho vezmem na ruky a ide sa.

majkazem
7. jún 2019

Ahojte mamičky, keďže zostalo teplo na kraťasy, chcela by som sa spýtať či ste zvykli/zvyknete dávať niečo na kolienka proti pádu na chodníku, môjmu malému sa po trávniku moc nechce, len utekať po chodníku, ešte semtam padne, má 19 mes., tiež nechce za ruku, zatiaľ dávam len dlhé nohavice pre istotu..ďakujem

Strana
z2