Choré 2,5 ročné dieťa
dobry den moja mala ma 2,5 roka a minuli tyzden v stredu dostala teploty mala ich len 3 dni. ale od vtedy mi chce ist soat kazde 2 hodiny. bola som vcera u doktorky a ta jej nic nenasla. povedala mi ze to moze mat s tich teplot ze je este organizmus oslabeny. co si myslite nam ist snou este niealemu doktorovy?
nic nenasla myslis ako?
@maria122 ahoj. Ako u nas. Mala teplotu 2 dni, ale dokopy sa davala tyzden. Mne sama lekarka vtedy povedala, ze ak chcem, mozem ju prist zase ukazat, ale nic jej nenasla, ani lieky ziadne nebrala. Povedala, ze je akurat slaba a mame davat pozor na hypoglykemiu, aby neskoncila v nemocnici. Vtrdy jej ani jest nechutilo, nastastie do pitia vody sns ju nutut nemuseli.. Drzim palce
@stanislavicenka uz dnes zatial v pohode spala iba raz tak uvidim do vecera
Moja to iste po pooslednjejj chorobe, v panike som bezala k mudr.,moje energicke dieta zaspavalo pri vsetkom. Mudr urobila crp,povedala,ze je to nasledok horucok a virozy. Teraz pri hospitalizacii jej robili vytery a zistili jej bakterie v hrdle (su to 3 tyzdne od choroby). Takze crp klamalo a unava bola zrejme nasledkom tych bakterii

Aké vyšetrenia jej robila? Zobrala jej aspoň krv?