Čipovanie detí
ahojte. mate s tym niekto skusenost? nezaujima ma, pre a proti, na to ma asi kazdy kto to riesis konkretny dovod. skor by ma zaujimala prakticka stranka, kde ako to funguje atd.
@vejkazvejka lenze cip nefunguje ako vysielac. Co by mala z toho keby dieta aj malo cip?
Ludia budu cipovani v blzikej buducnosti, moze byt to aj o 10 rokov ktovie. Najprv sa budu ludia lakat na to,z e ake je to in, moderne, super, ze nemusim nosit aidne doklady, mozem s tym platit a neviem co, deticky nikto neukradne atd a potom ked uz to budu mat viaceri ludia a bude sa to brat ako nieco nromalne, tak to daju povinne zaviest vsetkym. Slovensko, neslovensko, ak sme v EU a ta bude mat nariadenie z hora o cipovani, tak bohuzial.. Ale nikto nepovie o rizikach, ze je to nieco neprirodzene to je normalne, ale ze najvacsie riziko je v tom, ze uz nikdy nebudeme slobodni, uz nikdy nebudeme mat sukromie a budeme kontrolovani, tak o tom sa ani nespomenie. A ludia ked budu chciet zit normalne, teda vybrat peniaze, platit v obchode ci ist ku doktorovi, tak si budu musiet dat cip aj proti ich suhlasu. Normalna vec v buducnosti... treba si uvedomit len, ze ludia co su na najvyssich miestach, tak im vobec neide o cloveka a jeho dobro, ale len o ich vlastny zadok, moc, peniaze a zisky. To ze zijeme v super technickej modernej dobe, neznamena len,z e je nam super, ze tak mzoeme zit, ale prinasa to mnoho mnoho rizik a negativ. Napr zavadzanim novsej a novsej techniky, mam na mysli tu ktora sa nazyva inteligantna, chytra alebo smart, sme neustale vystavovany elektosmogom, radiovym ziarenim, co posobi na nas mozog a na nase zdravie velmi negativne. Cim viacej takych zariadeni, tym vacsie negativa na nas. Nikoho nezaujima nase zdravie. Zacina sa zavadzat 5G net v europe, hoci odbornici varuju, ze nie je bezpecny, ze ma asi 20x silnejsie ziarenie, moze vyvolavat poziare, aj tak ho planuju zaviest a ludom povedia (ktori o tom nic nevedia), ze je to super net ktory ma super spojenie ovela rychlejsie, ale rizika nevymenuju. Potom sa zacinaju zavadzat smart met=race na elektroniku do domacnosti a tiez, ze je to super, ze nikto nemusi citat kolko sme elektriky uzili, ze ten pristroj to sam vysiela a este usetrime pekne,a le zdravotne rizika zase nikto neriesi. Takze o cipovani sa tiez nedozvieme pravdive info, len to co nam vyssia moc da vediet...
merace na elektriku
@kluska keď to nejaký idiot zavedie povinne napr pri narodení detí a prejde to až do takej miery že každého všetky možné informácie sa budú nachádza pod kožou vrátane výplaty a majetku tak nastane panika...ešte ktomu keby taký človek s čipom si lahne pod magnet, rengen a podobne tak by tu boli bezdomovci a otroci v jednom

@lianka123 ahoj problem je ze nie su doposial vyskumy kt by zistili nieco o zdravotnych dosledkov. Ale je mozne ze sa da hacknut na cip a spustit v nom nieco co moze v tele vyvolat cokolvek..ale to je uz trosku konspirativne
Musi to byt fakt vazny dovod. Tak nech vsetko dobre dopadne.