icon

Čistenie ušiek

seemani
5. sep 2013

Ako čistíte drobcom ušká? Syn má dva mesiace

sashha
•
5. sep 2013

Od malinka, doteraz som čistila detskými vatovými tyčinkami po kúpaní.... opatrne samozrejme, do 8-mich mesiacov to nemal rád, a teraz sa mu to páči :D

zuzi0110
•
5. sep 2013

Nijak. Občas vytriem vonkajšok bezpecnostnou vatovou tycinkou ale dnu sa jej nesprtam aby som jej nič dnu nezatlacila.

linda20111
•
5. sep 2013

@seemani tiez len vytriem vatovou tycinkou to co vidim ze je vonku, do vnutra si nedovolim zasahovat. a necistim to pravidelne, iba ked vidim ze mu nieco vyslo von tak to utriem.

cerez
•
5. sep 2013

@seemani S čistením ušiek veľmi opatrne, aby sa nezatlačilo mazivo do ušiek. Svojim deťom som čistila tak, že látkovú plienku som si omotala o malíček a utrela vnútro uška. Tyčinkou som dočistila len záhyby v uškách. Nikdy sa tyčinkou nesmie ísť do vnútra.

m_ij_ka
•
5. sep 2013

ja čistím ušká väčšinou po kúpaní vatovou tyčinkou, vnútro uška len tak vytriem tyčinkou

seemani
autor
•
6. sep 2013

jasné dovnútra nechcem ísť ani ja, tiež som mu vytrela vonkajšok vatovou tyčinkou, ale niekedy má aj trochu vnútri, tak na krajíčku a to napr. neviem vybrať s tou tyčinkou, lebo má maličký otvor. Len ma zaujímalo, či nebude nejaký problém, keď mu vyčistím len to čo vyjde samé von.

bronia13
•
6. sep 2013

mne v nemocnici povedali ze ziadne tycinky tak isto mi to povedal lekar ked som bola s detmi na kontrole, tak to nerobi len zvonku vycistim