icon

Čo mám robiť ak malá stále spí?

lucka1989
14. okt 2011

dobry den mam rocnu dcerku.tyzden mala nadchu,vcera sa jej to polepsilo no dnes uz jej bolo zasa horsie.ku soplikom sa pridruzela aj teplota a cely den spinka.mam o nu strach a potrebujem poradit co s nou moze byt.vopred dakujem

lumimi
14. okt 2011

telíčko bojuje s bacilom, potrebuje vela sily, ja by som ju nechala odpočívat.

janka_pn
14. okt 2011

ked je moje inak veeelmi zive dieta chore, tak takmer stale spi.... a tiez sa o nu vzdy bojim. chod k lekarovi, radsej o jeden krat viac ako o jedenkat menj 🙂

brulka
14. okt 2011

ja by som urcite volala pediatra a sa poradila s nim. a to ti spinka uplne cely den, alebo bola aj hore a sa hrala? a papala ti nieco? dolezite je aby vela pila ked ma aj teplotu. a ak je po zobudeni apaticka, nepapa a nechce ani pit tak isto ist k lekarovi.

radkax
14. okt 2011

ak je dieťa choré, tak nemusí papať , to je normálne lebo svoju energiu
potrebuje využiť na boj s chorobou, tak mi to vysvetlila pediatrička. Ale musí príjmať velmi vela tekutin... Treba sledovať, či nemá hnačku, nezvracia, flaky na teličku. Ale určite kontaktuj pediatra... 🙂

emanka
14. okt 2011

Ak pije dosť tekutín, tak ju nechaj kľudne spať. Ak nepije, môže byť dehydratovaná, moja malá spala celý deň, keď bola mierne dehydratovaná a nakoniec sme skončili na infúziách.

irriss
14. okt 2011

Pokud je dite velmi spave, ma nechut k jidlu i nezajem o veci, ktere ji drive zajimaly, neni to dobra znamka...
Ja bych se poradila u lekare...i bych vyhledala Prvni pomoc...a poprosila aspon o radu..
Spanek je pry "lekar", ale ne vzdy je to zdravy spanek... 😉

p.s. Nezda se mi to, ze se ji prihorsilo...nepodcenuj prilisny spanek a kontroluj telicko...jestli nema zmeny na telicku...nezapomen i na nozicky...
Jakou ma teplotu??
Neber to jako straseni, ja se priznam, ze nejsem zivotni optimista, proto je ma reakce "negativni a opatrna"...tady ve skolce jsme zazily osklive prihody a zacalo vse nevinne... 😉
Dej vedet...ale mas tu otazku..takze mi tezko odpovis na otazky...muzes do IP 🙂

rolak
14. okt 2011

Keď mala naša ako polročná vysoké teploty (40tky) ,tak veeeeľmi veľa spala, čo je u nej úplný nezvyk. možno je tvoja slabučká z teploty a nevládze byť aktívna, ak sa ti to nepozdáva,určite choď k lekárke. meraj jej teplotu, neprikrývaj ju veľmi,aby sa neprehriala, a veru kontroluj. pozor na febrilné krče (tak sa to volá?)