Čo na noc 15-mesačnému dieťaťu, keď je v izbe 26,7ºC?
Ahojte. Čo obliekate takým cca 1,5 ročným, keď máte teplotu v izbe nad 26 stupňov. Ďakujem 😉
pyžamo s krátkymi rukávmi a krátkymi nohavicami by som dala
Moja ma nočnú košeľu a vak 0,5 tog čiže veľmi tenkú. Alebo teda krátke pyžamo.
Mame možno aj 27 stupňov
Krátke body
Tričko s krátkym rukávom a nohavičky ... prikrytá je len obliečkou na perinu.
Mame tak podobne a mala ma plienku a spaci vak, uplne tenucky, 0.5 tog
No my mame okolo 28, sem tam sa podari 26 a rocny spi len v plienke. Ma svoju bambusovu plienocku na spanie, tu ma niekedy na sebe, niekedu pokrutenu vedla.
Davam iba bodycka s kratkym rukavom. My mame aj cez 27 stupnov 🙈
No, zalezi ako znasa teplo, moja by nespala dobre a spotena by bola komplet. Pri vyssich teplotach musime otvarat vetracku alebo cele okno a ventilator pusteny. Spi v kratkom pyzame nezakryta. Ma 8 M. Celkovo neznasa od narodenia babusenie a ked je jej teplo, aj v zime sme spali pri mikroventilacke 😉
Ak mas aj ty take dieta, fakt odporucam zainvestovat do ventilatora, my mame taky co ide uuuuplne tichucko, tzv. spaci rezim.
Kratke body a tenku deku davam 9,5m.
Môj má 10mes.a má na sebe dlhý natelnicek..plienku a prikryjem ho perinou ..on sa aj tak v noci odkope...ale nemáme až toľko stupňov +vetracka otvorena
Moja nosila krátke tričko a velmi ľahké dlhé nohavice, lebo sa odkopavala
No tak zalezi ci ma este oliebnky na noc albo nie. My sme zili v Saudi a na noc sme klima vypinali, kede to velmi cucalo a fucalo. Baby uz v 1,5 roku ani jedna nepali plienky. Na noc mali len pyzamo s kratkym rukavom (tricko a sortky). Ak ma este plienku tak staci len body s kratkym rukavom.

Máme 23 v izbe a pyžamo z krátkym