Čo obliecť do zavinovačky Emitex do vajíčka?
Ahojte baby.. Som prvomatka... Kúpila som si na zimu emitex zavinovačku.... Keď dám babu body tričko pančuchy legíny... Môžem ešte do tenkého teplakoveho overalu a do zavinovačky? Ci len bez overalu do zavinovačky..... A ešte keď mám prechodný fusak emitex... Tak ako mam obliecť
Vyjadrite sa prosím k obom veciam, fakt neviem.. Bývam na Orave tam je dosť zima.... Ďakujem 🙂
Do kocika,ci do vajicka?lebo do vajicka nema byt hruba vrstva,inak je dieta zle priputane,a okrem toho ten fusak uuuuplne staci,ja som uz nepouzivala ani ten..do kocika neporadim,ja mam nosene deti 🙈 a ak aj boli v kociku,mala som hruby fusak,cize len body+pancuchy+tenky svetrik,aj tak boli spotene
Baby myslela som do vajíčka 🙂🙂🙂🙂🙂
Do vajicka staci uplne ten fusak,aj tak v aute zatopis a potom sa bude potit len..ja nedavam ani fusak,vajicko mam doma,cize je teple,na tu chvilku prehodim deku..aj tak byva spotena niekedy 🤷♀️ Takze len body+pancuchy
Do vajíčka stačí len fusak a keď bude teplo, rozopneš, aj ja som ho mala, ružový s fest sme využili 🙂
Do vajíčka určite iba fusak. Po prvé by sa moc spotil od zadu a po druhé, sa pripútava v tesne obobnutych veciach, kvôli bezpečnosti.
Teoreticky môže, no musíš myslieť na to, že ak bude babu v aute teplo, von bude zima... Takže môžeš riešiť napríklad na zavinovačku deku a nič viac, keď sa auto zohreje, deku preč... 🙂

Ja som v zime zvykla dať overal a fusak, akurát že dcérka mala trištvrte roka a spávala v športovom kočíku... V prípade hlbokého by som možno nejaký teplakovy overal... A ak dáš teda zavinovačku, tak môžno len nejakú mikinku na rúčky 🙂 keď sa dcérka narodila, bol marec, tak mala klasickú zavinovačku a deku hrubú, na body svetrík 🙂