Čo odkázať matke, ktorá sa riadne nestará o 11 mesačnú dcéru?
28. okt 2021
Je normálne, keď matka 11.mesacnej dcére nevari teplú stravu, ale radšej ju kŕmi blbostami plných éčok. Pomalí celý deň prespi, aby jej matka mohla byť na mobile a cez noc ju núti taktiež aby spala. Nechodí s ňou ani von cez deň keď slniečko svieti, ale až večer o 18:30.Čo by ste jej odkázali, aby dostala rozum.
Predošlá
Strana
z5
@casavina a skončia ako bezdomovci.
@smejo123456789 škoda reči s tebou...
Predošlá
Strana
z5

Len aby to nerobila všetko naschval už len preto akú ma svokru. Mať takúto protivnú svokru tak ju provokujem jedna radosť len aby sa muž spamätal a zohnal vlastné bývanie. Biješ sa do hrude ako si vychovala 4 deti.
To ako si si vychovala syna že 2 roky trčí u teba s rodinou? Z pár komentov sa mi zdá že ste z východu. Chceš mi povedať že za 2 roky nezvládol naškrabať na jeden podnájom aj keď len 1 izbový byt? Myslím že syna si si tiež vychovala “pohodlne” očividne sa mu v mama hoteli páči.
Máš voči nej takú averziu že som si istá že aj keby ti doma chcela pomôcť tak ju zdrbeš a komanduješ za všetko lebo ty si najlepšia na svete , žena number one, lepšej niet. Ani sa jej nečudujem , rezignovala, s tvojim synom je lebo vňom ma istotu , vie že bude môcť v teple spať a mať čo jesť aj s jej dieťaťom, určite ho musí aj lubit lebo toto zažívať so svokrou tak berem decko cez rameno , na druhé rameno kabelu a utekam kade ľahšie.
A pre tvojho syna by si chcela Oscara ? Či aké ocenenie sa dáva v prípade že chudáčik muž musí chodiť do práce potom ako spravil dieťa svojej žene?
Nehoráznosť že musí aj prebaliť a naložiť práčku, snáď mu neodpadli ruky potom? Bože.. dúfam že je v poriadku