icon

Čo pozerajú vaše deti?

5tomas5
31. okt 2015

Otázka je jednoduchá: Akú televíziu pozerajú vaše deti? Nemyslím žiadne DVD a tak ale normálne televízne kanály.
A poprípade mám otázku ešte jednu. Aký máte názor na:
Ťuki TV
RIK
Minimax
ČT Déčko
Disney
ĎAKUJEM

barcelona94901
•
31. okt 2015

Nepozeraju vobec telku

kikakik18
•
31. okt 2015

Nepozeráme ju ani my dospelý..pred dvomi rokmi sme zrušili satelit...

esterba
•
31. okt 2015

@5tomas5 v sobotu rano rozpravky na jednotke.

pribinak
•
31. okt 2015

rozpravkove pasmo v sobotu a v nedelu rano, vecernicek cez tyzden na rtvs, inak len veeelmi malokedy pustim telku, to uz musi byt nieco extra

igiana
•
31. okt 2015

My telku ani nemame, pustame detom rozpravky z internetu alebo filmy a rozpravky z vlastnych DVD

karolinka2010
•
31. okt 2015

Telku pozeraju,normalne detske kanaly,u nas bezi jim jam program,bavi ich to,a su tam aj take celkom naucne rozpravky o prirode,a drzi ich aj dinosaurus barney

bonaqa2013
•
31. okt 2015

@barcelona94901 šťastná to mama, múdre deti...

bonaqa2013
•
31. okt 2015

moje dcéry vo veku 7 a 9 rokov pozerajú Minimax a Disney. Ale hlavne Disney. Sú schopné pred telkou sedieť aj pol dňa.... ide ma poraziť. Dcéra vo veku 5 r nepozerá nič, nerozumie ničomu, je hluchá..... Syn 20 r. - úplne iné kanály najma okolo polnoci..... Aký mám názor? Vymývanie mozgov, najradšej by som telku vyhodila, ale môj mm ešte len vstane a už zapína televízor. U nich doma v každej izbe telka a hrá či tam niekto je alebo nie....

danielahamar
•
31. okt 2015

mladší mi pozerá nemecké rozprávky a staršieho už rozprávky nebavia, ale ten fičal na dvd, ked bol malý

miriam_s
•
31. okt 2015

môj syn 9r. rád pozerá čt Déčko, to sa pozdáva aj mne, minimax, disney kedysi tiež sledoval, teraz už ich nepredplácame na satelite , teraz hlavne sleduje futbal na daj to 🙂

elusive
•
31. okt 2015

Môj syn pozerá na minimaxe pinguina a toť vsio. Ja mu skôr sťahujem rozprávky od disneyho alebo tie na ktorých sme fičali my ako deti. Inak to neriešim. ak nejde telka prehrá sa s hračkami alebo sme vonku, takže žiadna závislosť u neho nehrozí. Má tri roky a pozná iba televízor. Tablet, mobily, notebooky k tomu prístup nemá a ani mať nebude.