icon

Dcéra má 2roky a 9 mesiacov a je veľmi zúrivá, čím to je?

janap358
30. júl 2019

Ahojte baby. Malá ma 2roky9mesiacov. V poslednom čase býva strašne zúriva, dosť naladova..neviem či je to len to obdobie,alebo ....???? môže to byť tým že nemá pevný denný režim???

ivi2891
30. júl 2019

@janap358 možno obdobie vzdoru . Alebo možno ak nespava cez deň tak za to je taká deti keď sú unavené tak vedia byť poriadne zúrivé

0hena0
31. júl 2019

@janap358 dievcata v znameni rybky, v tomto veky byvaju take. Ono to prejde 😊

vektricka16
31. júl 2019

@0hena0 zeby to bola pravda s tyma rybami😀dcerka ma 29mesiacov a znameni ryby a jeduje sa jak taky maly prcek😀uz sa na nej niekedy aj musim zasmiat lebo to uz neni normalne☺vsetko chce robit sama samozrejme len nie vzdy sa jej to podari a potom od jedu hadze veci o zem s takym jedom alebo sa hra s babatkami a padne mu capica tak konec sveta😁tak len cakat a dufat ze kedy z toho vyrostu 😊

0hena0
31. júl 2019

@vektricka16 netusila som ze je rybka. Ale velmi mi vyraz, jeduje,, prisiel v mojej predstave pri mojej rybke. Ano, rybky su take. Treba ich nechat samostatnosti. Ono je to tak. Chcu byt samostatne, no Zbohom, ak sa im nieco nedarí 😂😂😂 to kazdeho do pozoru postavia. Doma mam 23rocnu rybku. Z najhorsieho 😂 bud vyrastla alebo sa to preklopilo v iny tvar 😂 Su to citlive bojovnicky. A po cely ich zivot, vsetko musi byt tak, ako si zelaju 😊 Typická ženska. Nieco na tom je, rybky zvacsa plavu proti prudu 😊 treba na ne vzdy formou hry. Proste zaujat. Radi vysvetluju, co sa im prave nedarí, v deckom veku. V dospelosti si riesia veci posvojom a malo co sa zdoveruju.