Dcéra si v noci sadne a reve ako o dušu
Ahojte idem sa vás opýtať s dcérou mame už skoro týždeň problém so spánkom . Zaspí pekne bez revu len potom po 3 hodinách si len sadne začne ju trhať a reve ako o dušu . A neutíšim ju ani keď si ju zoberiem k sebe . Už sme skúšali lebandulu spoločný spánok ........ vedeli by ste mi pomôcť čo by to asi malo byt alebo ako ju upokojiť ??
Ďakujem
@miriama946 mozocek sa vyvíja a nedokaze spracovat zazitky z dna. Mali sme to do dvoch rokov. V noci kazde dve az tri hodiny hore a rev. Neskor to zacalo ustupovat, ale postupne. No uzila som si 👍😉
To bude asi nočný des. Aj my sme to mali pred par mesiacmi, neskutočne plakala a ani na rukách som ju nevedela utíšiť dala som ju do postieľky a sama sa ukludnila a zaspala, inokedy som musela zapnúť svetlo a potichu som na ňu rozprávala že všetko je v poriadku je tu maminka a tatinko, dala som jej vodičku a zaspala a potom to prešlo samo...
@miriama946 a kolko ma rokov?
Bud je to ako pisu,nocny des (u synceka sa mi to par krat stalo ked mal rok) alebo vynechala denny spanok a vecer zaspala od vycerpania a potom sa zobudi a vresti (mame s dcerou,ta ma dva roky)

@miriama946 nočný des..... aj my sme to mali. Dieta ma pocit akoby padalo, je dezorientovane, reve ako o zivot. Neodporuca sa tulit si ho k sebe - dieta bude osmietat obiatie. Prohovarat sa kludnym hlasom. Moj syncek mal rad rozpravku vkacik tomas - pustilasom mu uvodnu pesnicku z tej rozpravky a to ho ukludnilo.