Dcérka vypľúva cumlíky
Keď mala veľmi plače chcela by s9m ju upokojiť cumlikom ale vyplýva je nejaký sposob ako jej to dať nech si to obľúbil?
Ja som skusila vsetky, nic, na rozdiel od bratov ktori bez problemov dudlali
Ja som tiež vyskúšala všetky tvary aj materiály, u dcéry neuspel ani jeden. tak sme bez, niekedy síce upokojenie trvá dlhšie ale nevadí. beriem to zasa z toho pohľadu, že nebudeme musieť prekonať odnaúčanie 😀 Našťastie nemáme problém, že by si namiesto toho cmúľala palec. Treba len viac trpezlivosti 😉 (aspoň ja to beriem tak ako to je).
Moj syn proste nechce žiaden bol naučený na lomvi ale nechce už ani ten ani keď som mu naň dala cukor 🤣
Nie kazde dieťa má dudel. Môj starší mal len 3mesiace potom nie a mladší mal do troch rokov😁
U nas sestra len dudle chcela a ja som vsetky vypluvala. Ked babo nechce, nedonutis 🙂
My máme curaprox a malý ich zbožňuje..
Sú rôzne deti, niektoré chcú a niektoré nie.. 🤷
@zojkula moja dcerka jedine Nuk freestyle,je plosky akoby v tvare bradavky,a uplne tu najmensiu velkost aby ju nenapinal
Nenašla som žiaden spôsob. Nechcela nijaký.
Mam dve deti a ani jedno nemalo, dcera nechcela (skusila som jeden), tak som ju viav nenutila a mladsiemu som z ani nenukala, akosi som nepochopila vyznam dudlov
A veď to je hádam len dobre,keď bábätko nechce dudlik,nie? 🙂 Skúsenosti teda nemám, ja čakám v januári bábätko a podľa toho,čo som sa dočítala, by som bola rada,keby dudlik vlastne nepotrebujeme a vyhneme sa mu 🙂
kazde dieta je ine, niektore chce, niektore prosto ani za svet. mam dvojicky - jeden dudloval hned od malinka, druhy nechcel (a zaspaval jednoduchsie). v 9m som im zacali tlacit zubky a vtedy ten nedudlujuci zobudil v jedno rano druheho tym, ze mu vybral dudlik s pusinky a dal ho sebe. odvtedy dudlovali obaja 😀

@zojkula u mojich detí jedine Bibs cumlíky. Okrem týchto vypľúvali všetky doradu.