icon

Dcérka vypľúva cumlíky

zojkula
3. nov 2020

Keď mala veľmi plače chcela by s9m ju upokojiť cumlikom ale vyplýva je nejaký sposob ako jej to dať nech si to obľúbil?

mimkao
3. nov 2020

@zojkula u mojich detí jedine Bibs cumlíky. Okrem týchto vypľúvali všetky doradu.

pininka1
3. nov 2020

Ja som skusila vsetky, nic, na rozdiel od bratov ktori bez problemov dudlali

bozenas
3. nov 2020

Ja som tiež vyskúšala všetky tvary aj materiály, u dcéry neuspel ani jeden. tak sme bez, niekedy síce upokojenie trvá dlhšie ale nevadí. beriem to zasa z toho pohľadu, že nebudeme musieť prekonať odnaúčanie 😀 Našťastie nemáme problém, že by si namiesto toho cmúľala palec. Treba len viac trpezlivosti 😉 (aspoň ja to beriem tak ako to je).

lucylliana
3. nov 2020

Moj syn proste nechce žiaden bol naučený na lomvi ale nechce už ani ten ani keď som mu naň dala cukor 🤣

danielahamar
3. nov 2020

Nie kazde dieťa má dudel. Môj starší mal len 3mesiace potom nie a mladší mal do troch rokov😁

lopka1313
3. nov 2020

U nas sestra len dudle chcela a ja som vsetky vypluvala. Ked babo nechce, nedonutis 🙂

emiliamilka
3. nov 2020

My máme curaprox a malý ich zbožňuje..

ivangeline
3. nov 2020

Sú rôzne deti, niektoré chcú a niektoré nie.. 🤷

siska53
3. nov 2020

@zojkula u nas sa cumlik neuchytil ani u jedneho? Maly ho vypluval, malu z cumlikov napinalo.. tak nemali ziaden..
Ak chces, skusaj, kupuj rozne.. mozno sa na niektory da nahovorit.
Nasi prezili aj bez cumla.

simona92101
3. nov 2020

@zojkula moja dcerka jedine Nuk freestyle,je plosky akoby v tvare bradavky,a uplne tu najmensiu velkost aby ju nenapinal

mmacca
3. nov 2020

Nenašla som žiaden spôsob. Nechcela nijaký.

lindusss2016
3. nov 2020

Mam dve deti a ani jedno nemalo, dcera nechcela (skusila som jeden), tak som ju viav nenutila a mladsiemu som z ani nenukala, akosi som nepochopila vyznam dudlov

baluinka
4. nov 2020

A veď to je hádam len dobre,keď bábätko nechce dudlik,nie? 🙂 Skúsenosti teda nemám, ja čakám v januári bábätko a podľa toho,čo som sa dočítala, by som bola rada,keby dudlik vlastne nepotrebujeme a vyhneme sa mu 🙂

leamax
12. nov 2020

kazde dieta je ine, niektore chce, niektore prosto ani za svet. mam dvojicky - jeden dudloval hned od malinka, druhy nechcel (a zaspaval jednoduchsie). v 9m som im zacali tlacit zubky a vtedy ten nedudlujuci zobudil v jedno rano druheho tym, ze mu vybral dudlik s pusinky a dal ho sebe. odvtedy dudlovali obaja 😀