icon

Detský vzdor v 20 m?

gabca1811
5. aug 2018

Ahojte maminky. Píšem vám lebo som tak trochu zúfalá a snáď mi poradíte alebo napíšete vaše skúsenosti. Ide o moju 20 m.dcerku. Posledných 5 nocí sa mi v noci zobudí úplne vydesená a neprestávajúc plače. Trvá to aj hodinu kým ju to prejde a vyčerpaná zaspí. Nedokážem ju nijakým spôsobom ukľudniť (cicíkom, knižkou, hladkaním, prihovaranim), a keď to aj skúšam, plače a jači ešte intenzívnejšie. Správa sa v tej chvíli doslova ako nepríčetná. Najviac ma trápi, že v takej chvíli ma úplne odmieta, čo my sa radi mojkame, tulime. Najprv som si myslela, že sa jej niečo prisnilo, alebo že s tých horúčav, ale už sa s takýmto plačom aj ráno zobudzame. Dá sa to považovať za vzdor? Ďakujem za každú spätnú väzbu.

ako dvere

michellemary
•
5. aug 2018

Skôr mi to príde ako "nočný des"...

pribinak
•
5. aug 2018

Nemyslim si, ze je to vzdor. Skor nočný des. Snívajú sa jej velmi zive sny a takto reaguje.

asia83
•
5. aug 2018

@gabca1811 Závisí aj od toho, koľko stupňov máte v izbe v noci. Môže jej byť aj teplo, potí sa, malo tekutín, nervozita. No aj tie sny. No moja je taká, keď jej je teplo. Plač a žiadne túlenie, keďže blízkosť ešte podporuje teplo.

merkelica
•
5. aug 2018

nie

lu_cy
•
5. aug 2018

Môj syn takto v noci vyvádza ako zmyslov zbavený keď je hladný,vtedy nič nepomôže len rýchlo jesť.ma 20mes.

kukulienka83
•
5. aug 2018

tiez myslim ze to bude nocny des... deti to mavaju a ako to prislo aj to odide... sesternica aj kamoska si tym presli s detmi... skus si o tom nieco nastudovat... tam neni moc pomoci, len vydrzat...

stanik_67
•
6. aug 2018

to nebude vzdor, no mozno je chuda tak vyplasena, ze sa potrebuje upokojit sama. su aj take deti, ktore ani pritomnost matky v takychto situaciach nevyhladavaju. treba len vydrzat a napadlo ma, manzela tiez odmieta?

gabca1811
autor
•
6. aug 2018

@stanik_67 joj pravdaže...ale bude to naozaj asi tým, že to chce sama spracovať.

siska53
•
6. aug 2018

@gabca1811 to nie je vzdor,ale nocny des.
Vzdor by bol cez den pri plnom vedomi.