icon

Dieťa sa nerado kúpe

sima1415
11. dec 2018

Ahojte , moja malá vyslovene neznáša kúpanie , vždy je to boj. Dokonca je to také zle , že plače aj pri umývaní tváričky. S manželom milujeme vodu a vždy sme chceli chodiť aj s malou ale keď je takáto tak to nepôjde. Existuje niečo čo by som mohla urobiť aby sa jej to začalo páčiť ? Alebo ju to prejde samu ? Len pre info má 2 mesiace a je to tak od narodenia

Strana
z2
althejka
17. dec 2018

Nooo, moj ma 6 a ked sa ide panko vecer sprchovat ci kupat, to je randal na cely panelak.nespominam si ze by to bolo bez sceny, nehovoriac o umyti vlasov :" hlavu nieeeeee".... obcas sa divim ze uz nam nezazvonila socialka.bazeny a plavanie bez problemov.voda za ucelom hygieny peklo.😁😁😁

martina2ve
17. dec 2018

Moj starsi syn tiez vrieskal pri kupani, ale veieskal tak , ze sa ani nadychnut nevedel a susedia si urcite mysleli ze to tyram... trvalo to dlho (uz neviem presne) a zeraz ho neviem z vane vytiahnut... nielen vo vani ale aj v bazene vie byt cely den. Vodu miluje, naucil sa plavat v 5rokoch.
To sa to zmeni🙂

moni_ka15
20. aug 2024

@sima1415 ja mám doma 3,5 mesacnu dcerku a place od narodenia pri kupani. Niekedy tak ze je az fialova..neznasa aj cistenie usi aj nosteka. Tak cakam kedy ju to uz prejde lebo tieto vecerne ritualy ma privadzaju do sialnenstva😂kupel by mal to babetko upokojit a nachystat na spanok. Neviem ci uz nas to nevyvola opacny efekt-ze je skor z toho rozhodena. U vas to potom kedy preslo?

Strana
z2