Dlažba a úrazy z nej
Ahojte Maminy. Mame nový dom a keď sme sa nasťahovali mali sme v celom dome dlažbu. Super podlahovka, jednoduchá udrzvba atd. Len je tu velky problém. Mame 7 mesačne bábätko ktoré sa plazí. Kúpila som mu 3 balenia tých puzzle najprv ti stacilo ale tersz už vylieza. Som z toho na nervy každý deň si udrie hlavičku aj keď som pri ňom a keď idem na wc tak ho radšej dávam do kresielka. Viete mi poradiť čo vy som mala robiť? Mám ho nechať tak? Jedna mamina mi poradila že on si zvykne a bude vedieť že nemôže ale mne to príde úplne uletene. Mám proste nakúpiť ešte 10 balení tých puzzle alebo máte nejaký iný napad? Dakujem za kazdu radu
Moji rodičia majú podlahové kúrenie a dlažbu v byte, deti si postupne zvykli. Len pár nepríjemných pádov bolo. Aj koberce majú.
Syn v 2 rokoch si na dlažbe rozrazil bradu, že mu to museli sit. Ale nie doma.
@igabi my sme prave kvoli tomu aspon v detskej kupili koberec,je skoro na celej ploche....neviem ako mate riesene miesto,kde dieta mate,ale samotne penove puzzle nie su prakticke,smykaju sa,neskor ich bude rozoberat....cize,za mna a za moje dve deti-koberec,naz cas,kym nepodrastie
Protismykove ponozky
My sme práve preto mali všade koberce, nemáme alergie, takže nebol problém. Odkedy máme plávajúcu mala má v kuse studené nohy, musí mať stále papuče aj preto že sa stále šmýkala.
My mame v byte kombinaciu plavacky a dlazba a tiez som to pri malych detoch radsej vyriesila kobercami, nielenze sa im na tom smykalo, bolo chladno, ale aj niekolko urazov k tomu. V kuchymi je dlazba a velakrat je to o strach, raz mala vyliezla na stolicku, spadla na dlazbu a riadna hrca na hlave a otras mozgu. Takze teraz je to o nieco menej strachu aj stlmi buchot, sa nahanaju.
my mame vo vacsej casti domu dlazbu, v mensej plavajucu. udreta hlavica (najma pri lozeni) bola aj tam aj tam, ale najviac len v tej zaciatocnej faze lozenia, len na tej dlazbe to vydavalo ovela horsi zvuk 😀 😀 😀. pri chodeni aj tak vacsinou padli "na zadok"/plienku, to bolo ok - viac udreti bolo o nabytok a pod.... tiez sme mali tie skladacie puzzle ale len na casti kde sme sa najviac hravali, inde sme to neriesili.....
Ako pisu baby, dat na čas koberec. Mame dlazbu v otvorenom priestore chodba,obyvka kuchyna...do obývačky sme dali koberec vhodny na podlahové kúrenie,a taky isty ale len behun k linke. Ked bol syn batola a tiez uz ako pol rocny sa plazil a zdrhal z puzzle som kupila ohradku,a na nevyhnutny cas bol tam.
No a dnes si syn ako ho prekoprclo na odrazadle odhryzol z pery,ale muz ho stihol zachytit. Syn ma uz 2 roky, cize pri detoch nevies ...
A ja ako decko som si tak zosuchala bradu na koberci ked som spadla,ze som mala akoby popáleninu...🙊 Takze stat sa moze vsetko.
No len dať koberec n 60m2 obyvku jedáleň kuchynu je celkom zahul 😊 dnes som kúpila koberec 3x2 metre a asi to nejako polepim ešte ďalšími ale aj tak je to malo 🤷🏼♀️. Ale potešili ste má že keď bude vacsi bude si dávať aj viac pozre
@igabi my sme kúpili puzzle do obývačky. Bolo dobre, pokiaľ nezačala malá lozit. Mame studenu dlažbu, na nej si tak hlavu rozbiť. Nebudeme čakať kým začne chodiť. Tak sme teraz v sobotu objednali koberce do kuchyne a chodby.

@igabi koberce. Lebo ked zacne chodit, to este bude len urazov, ja mam dlažbu len v kuchyni a trpnem cely cas, ked je pri mne. Mat dlažbu v celom byte, tak osediviem