Do kedy má dieťa spávať dvakrát cez deň?
Ahojte, do kedy by malo dieťa spávať dva krát cez den? Mám doma ročnú slečnu a zatial spavame dva krát. Ďakujem
Moj synator spaval rád a veľa.... a takmer do dvoch rokov spaval dvakrat denne...ked mal rok, spával trikrát denne. Je to strašne individuálne, ale netreba to riešiť...pokiaľ sa dieeťaťu žiada...
dokedy to potrebuje🙂 sama poznas svoje dieta ci uz je mrzute, unavene alebo vydrzi az do obeda. Dcera spavala dvakrat do 1,5 roka, syn uz od roka spava iba raz 3 hodiny po obede, kazde dieta je ine.
Nech spinka podla jej vlastnej potreby-ved spanok prospieva k jej zdravemu vyvoju. To vobec nevadi ze uz ma rok 🙂
mno tak to moj maly je spachtos lebo ma zachvilku rok a 3 mesiace a spavame doobedu od 10tej do 12tej a poobede od 3tej do piatej 😀 a to o pol 8mej hcodi spat 😀 a nemame ziadny problem so zaspavanim... myslim ze u kazdeho dietata je to individualne ...aj keby je v tabulkach ze uz maelho mam davat spat iba raz aj tak by som to nerobila..on sam najlepsie vie kedy sa mu chce buvat a ja by som sa snim iba zbytocne natahvala lebo by bol upistany a nemal by na nic naladu 😉
Moja dcérka mala teraz 19 mesiacov a ešte spí 2x, napr. dnes sa zobudila o 6.15 a o10-tej zaspala do 11.20 a teraz zase pred chvíľou zaspala a bude spať takú cca hodinku... a večer pôjde spať o ôsmej, ale povedzme ona nám vkuse ešte neprespí celú noc, budí sa, a veruže lepšie mi pospí takto na 2x lebo keď spí iba raz (čo aj také dni mávame, záleží od toho kedy sa ráno zobudí) tak mi spí ledva dve hodinky dokopy...
urcite suhlasim ze dokedy dieta potrebuje 2x denne spanok tak mu ho dopraj....ved ono da vediet kedy uz su 2 spanky denne viac a to tym ze vecer bude velky problem so zaspavanim a zaspavanie bude v neskorych nocnych hodinach....
Kazde dieta je ine a ma svoj rezim, Napriklad moja mala ma 1.5 mesiacou a spava iba 1x za den, a to na obed. A vecer ide normalne spinkat o tej 20:30hod a spinkava cele noci. A rano sa budi o 8:00 a niekedy aj neskor akebo skor. 🙂 🙂

Moja nespala nikdy dva krát cez ďen som rada ak spi raz.