Do kedy nosili vaše deti veľkosť 62?
Babuľky čo máte teraz mimká, chcela by som sa Vás opýtať ešte. Dokedy Ste využili veľkosť 62. Musím kupovať všetko odznova. Kúpila som aj veľkosť 56 ale väčšinou 62 . A myslím, že už mám toho dosť, aby to zas využila. Ďakujem Vám ❤
@seva22 je to individualne, dcéra má 16 mesiacov a nosi teraz veľkosť 74. Keď sa narodila, mala 3940gramov, bola kojena a potom som ju kŕmila zdravo, ziaden chleba do roka, ale najmä zeleninové prikrmy, ovocie a tak v roku mala niečo cez 8kil, čiže toto leto ešte aj nejaké kratase 56 obliekla😀
@biancapa vrch,bodycka atď sme nosili dlho ale nohavice vydrzali krátko,mala má dlhé nohy, musime vždy kúpiť o číslo väčšie.
@gita17 Ano, mala mnou zostavený zdravý jedalnicek(lepok zaradený mala formou kasi zo zrn obsahujúcich lepok). Otec je VS profesor, medzinárodné uznávaný vedec v oblasti potravin, čiže cela skladba jedálnička, postup zavadzania ako aj jednotlive potraviny mám odkonzultované😉 dcéra má výbornú imunitu, zatiaľ bez prejavov intolerancii/alergií, zje mi všetko zdrave ako kyselina, ešte aj neosladenu domacu marhulovu vyzivu, takze v zdravej strave pokračujeme dalej..
Moja dcerka má 14 mesiacov a nosí 92/98, tzn. že 62 nosila pri narodení resp. ešte možno 2 mesiace potom. Ale tak tato má skoro 2 metre a doktorka o nej stale hovori že vyškovo aj veľkosť chodidla má ako 2 ročná.
Môj syn má 3 mesiace, nosí 62, niečo 68. Je to veľký macko. Tej 62 netreba kupovať veľa, hlavne vopred. Veď dnes nie je problém hocikedy dokúpiť, čo treba. A tie veľkosti sú tiež rôzne, záleží od značky, bežne býva rozdiel aj 2 čísla, napr. starší syn má 2 roky a nosí 92, no dosť vecí má 86 a dosť vecí aj 98 🤷♀️ Lepšie kúpiš potom, keď bude maličké na svete a bude ti niečo treba.. budeš to mať “v oku”, akú veľkú vecičku potrebuje.
Ono je to individualne. Ja som kazdy mesiac dala cca 50-100€ na oblecenie lebo mi tak rychlo rastol. V 8 mesiacoch mi nosil 86, teraz ma 9 a nosi 86/92. Jednoducho co mesiac, to vacsie cislo som kupovala a porodnu vahu mal 3.350 g ale kazdym mesiacom priberal kilo až kilo a pol.
Ahoj, nne kazdy hovoril, nekupuj male vecicky, to je zbytocne.. No a narodila sa mi drobna princezna, 47cm, takze nam je dobra 50 a este aj dlho bude mam pocit, z 50 som mala velmi malo veci, preto teraz vsetko dokupujeme...
@ladybug138 Môj prvý syn mal 47 cm, druhý syn 49 cm a napriek tomu, veľkosť 50 nosili prakticky len v nemocnici, takže som nemusela vôbec kupovať. Mne vyhovovalo dávať im aj kúsok voľnejšie vecičky, lepšie sa to oblieka takému malému človiečikovi. Pokiaľ mamička nie je úplne sama, odkázaná len sama na seba, proste pokiaľ niekoho má, tak predsa počas jej pobytu v nemocnici je dosť času nakúpiť vecičky pre bábo, vyprať, nachystať.. Bábätká, ktoré veľkosť 50 nosia niekoľko mesiacov, sú veľká výnimka. Preto “všetci” hovoria, že netreba kupovať veľa malých vecičiek vopred - a majú pravdu. Dokúpiť sa dá vždy. Rovnako sa môže stať, že sa bábo narodí veľké a veľkosť 50,56 úplne preskočí a bude nosiť rovno 62. Ale predsa nebudem s tým vopred rátať a kupovať len 62. Skrátka myslím, že tak ako vo všetkom, aj tu je dobré zvoliť zlatú strednú cestu.. jedine že by autorka nevedela, čo s peniazmi 🙂 🙂
My máme 18 mesiacov a 80 je už jemne malička,tak začíname 86😉
Nejdem kupovať veľkosť 50. Radšej 56 a pohodlne to dieťatku obliekať . Len som chcela vedieť ako dlho maminky využili veľkosť 62 . Viem že je to individuálne ale aspoň orientačne
@lula313 moja má 16 mes a nosí 86-92 a to mám 3 deti myslím že je maličká na to že sa narodila skoro 4 kg.ved nabrala len 4 kg nemyslím že je to v poriadku
62 sme vždy nosili do 4mes, ja som využila aj 50 a 56 veľmi a to boli pri narodení väčší. Mne sa zase nepáči keď je dieta tak na voľno hrozne rozgajdane, ani ja tak nechodím oblečená 🙈

Nie je 62ka ako 62ka...niektoré nosí ešte teraz a to ma pol roka...ale väčšina jej bola do dvoch,max.troch mesiacov (pôrodnú váhu mala 2700g, aj teraz ako polrocna má priemerných 6,5kg,žiadny miselinko)...takže je to individuálne, záleží od dietatka, jeho váhy a výšky