Dostanem príspevok aj pri druhom dieťati?
Ahojte mamixky neviem ci som v dobrej skupine chcem sa spytat ci kocikove davaju aj pri druhom dietatku alebo len pri 1,3 potom az.. Dakujem
Aj po narodení druhého dietata
Dava sa pri prvom aj druhom a tretom, treba to ale vybavit do pol roka dietatka 🙂
Dobry Ahojte chcela by som sa opytat ze kocikove kedy vyplacaju kolko maju na to ? 🙂 dakujem vam za odpovede

Mali by nasledujuci mesiacna od podania(podas ziadost februar,mali by vyplatit v marci no ci to tak je uz si nepamatam od prveho a teraz uvidim ci 15pride alebo nie ziadost som podavala 19.2)
@emilia23pp
@l1991 dakujem vam za odpoved 🙂 ja som podala minuli mesiac a su to iz 2tyzdne
@emilia23pp Ak si podala vo februári a všetky doklady su v poriadku tak dostanes vyplatené okolo 15.3., maju jeden vyplatny termín.
@evittam chapem tak tak dostaneme mozno ako matersku 🙂
@evittam dakujem
Kocky ale prispevok pri narodeni dietata -to vase kocikove je aj pri 4.dietati (okolo 160€ +-)
@marlenka222 151,37Eur😉
Ja som podala ziadost tento mesiac, 3.3. a pani na UP mi povedala, ze ked stihnu, tak este tento mesia mi vyplatia "prispevok pri narodeni dietata" spolu, jednou sumou aj s pridavkami na deti. Tiez ziadam na druhe dieta. Inak to "kocikove" pocujem prvy krat 🙂.
@evittam 4.este zatial nemam 🙂 preto presne neviem. Ale teda na papieri napisane aby sme boli presne - pri narodeni 4.a dalsieho dietata ;)
Kocikove???
Mile damy pokial neviete ako sa ten prispevok vola je maximalna drzost on ziadat 🙂

Kocikove davaju pri narodeni prveho,druheho a tretieho dietata ktore sa dozilo 28 dni