icon

Dvojmesačné dieťa veľmi málo spinká

kacorka06
3. apr 2013

moj syn ma len 2 mesiace a velmi malo spinka,je nekludny a nedokaze sa ulozit spat,stale sa budi,ci cez den,alebo v noci,cez den nedokaze prespat v klude ani pol hodinu v kuse,budi sa neustale po 5-10 minutovych intervaloch,iba ked sa vozi v kociku tak prespi dlhsie,inak nie,ma s takymto spinkanim niekto skusenost...

Strana
z2
monika2606
19. júl 2013

@kacorka06 hm no to ti nezávidím, my sme mali niečo podobné doma ale len prvý mesiac našťastie, síce nikdy nebola dobrý spáč ale tak dalo sa a aj teraz sa to dá ... no ale keď sa cez deň po 15 minutách zobudí, nedá sa ti ho uspať ešte? ja som to vždy tak robila a potom už to bolo lepšie, mne sa napríkad aj teraz večer niekedy po polhodine s plačom preberie, neviem prečo ale uspím ju a potom už spí dobre....tak keby si ho uspala či by potom nepotiahol viac, a ak sa tu o tom písalo tak pardon nečítala som to všetko

bubinko83
20. júl 2013

@kacorka06 tak u nas tie noci su tiež lepšie ale začala som ho davat skor spat cca o 7 večer.To sa napapa,sem tam pohuči a zaspi do tej 12 potom o 3 a potom je o 6 vyspaty. No a cez den je to hroza,on chce spat a neda sa mu ma tie mikrospanky jeho 20 minutove a niekedy len 5 minut a oči jak sova rozdrapene ,potom samozrejme reve lebo je unaveny a chce spat.Inak mne sa osvedčilo ked som pri nom a zobudi sa strčit rychlo cicik do ust a ešte si pospi.Včera napr. takto spal 2 hodiny doobeda.A neboli ho niečo ,nemate niečo s travenim? Lebo ja som si všimla že ked som jedla vela mliečnych vyrobkov tak to bol des.

malamonika
8. máj 2014

oze mat mesacne babetko Reflux

tinka_21
8. máj 2014

U nás to bolo presne to isté, dcérka mala dva mesiace, a spala 4 x denne po 10 minút, to bolo všetko. Pokiaľ nemá žiadne iné zdravotné problémy, tak je to len FÁZA, ktorá prejde. V tomto veku okolo 2 mes. dozrieva dieťatku nervový systém, začína viac vnímať okolie, ale tých podnetov je naň priveľa a nestíha to všetko spracovávať, a potom nedokáže spať... tak ako ty keď máš rušný deň, a si večer unavená, ale napriek tomu máš problém zaspať. Treba to len vydržať, prejde to! 🙂

modrofuzik11
8. máj 2014

u nas sara spala od dvoch mesiacov raz za den a od roka a pol uz pocas dna nespala... je to individualne.

Strana
z2