icon

Dvojmesačný synček stále spinká

lenicka2323
14. jan 2018

Mám 2 mesacneho synceka je narodeny predcasne v 32tt.
Syncek stale len spinka nie je hore skoro vobec len ked papa a to tiez pocas papania vacsinou zaspinka .... mozte mi prosim poradit ak s tym mate nejaka skusenosti ...myslim ze ako 2 mesacny by uz mohol byvat a trochu hore ...neviem ale ci sa mu rataju ozaj 2 mesiace ...tak ako donosenym babatkam ... dakujem za kazdu skusenost a radu ☺

anketkarka
•
14. jan 2018

Ak sa stihne napapat, tak podla mna to nie je taky problem. Este by mohol byt v brusku. Ak sa ale nestihne napapat a skorej zaspi, tak ho treba asi budit. Musi priberat.

zlaticko118
•
14. jan 2018

Nie sú 2 mesiace to isté keď sa narodí v 32tt a keď sa narodí v 40tt. Napriek tomu že veľa spinka ale pekne pribera tak ja problem nevidim. Ak by nepriberal bolo by horsie. Niektore su viac spave ako iné.

petrag25
•
14. jan 2018

Ja si tiez myslim, moja mala bola tiez narodena v 36tt ale s nizsou vahou tak sme pobudli v nemocniti a kupila som si knihu o predcasniatkach a tam pisali ze prve mesiace su spavejsie 🙂 tak snáď dospi co v brusku nestihol a bude to oki 🙂

viskupovaandrea
•
14. jan 2018

Moj syn sa narodil na zaciatku 38tt a tiez stale spinkaval a noc prespal uplne celu a budil sa az okolo 8rano a cez den siel niekolko krat spinkat. V noci som ho chodievala pozerat a kontrolovat kazde dve hodin a cez den som ho stale kontrolovala ci dycha, , bola som tiez vystresovana z toho. Zostalo mi to do teraz akurat ze nechodim uz kazde 2h ale v noci chodim oboch kontrolovat a pred tym ako idem spat niekolko krat ich kontrolujem...
Dnes uz maju za chvilku 3r a 4r a na obed nechcu spat vobec takze spia celu noc (od pol osmej) a vstavaju okolo 8-9h rano...

jeemima
•
14. jan 2018

Ahoj moje dvojky sa narodili v 31tt domov s nemocnice sme isli ked mali 8 tyzdnov, tam iba papali a spali nemali obdobia kedy by boli len tak hore (okrem kupania), doma prve dva tyzdne tiez len spali a potom ked uz mali okolo 11tyzdnov t ak ak uz boli viac hore tak iba kvoli kolikam. celkovo boli velmi spavi a aj dlho hadam do roka mali 3 spanky do dna.

daakotaa
•
14. jan 2018

@lenicka2323 ja ma dceru narodenú 33tt, tiez prespala cele dni prve 2 mesiace a dokonca aj na papanie som ju musela budit...taka mala spachtoška bola.

sissy27
•
14. jan 2018

Moja dcéra spávala prvé tri mesiace asi 22 hodín denne, tiež bola hore len pri kŕmení a kúpaní. Narodená v termíne. Ak normálne priberá, tak si užívaj kľud a pohodu, nebude to trvať večne 😉

lenicka2323
autor
•
14. jan 2018

Dakujem krasne vsetkym za rady...aspon som kludnejsia ☺

rembura
•
15. jan 2018

vazne si nerob starosti, toje normalne :D

sinda11
•
17. jan 2018

@lenicka2323 ahoj aj ja mam 2,5mesacnu dcerku tiez 32tt,kludne mi napis budem rada. Ahoj

stanka_s
•
17. jan 2018

@petrag25 ahoj, mozes mi napisat nazov knihy? Tiez mame predcasniatko nar. v 36tt.

stanka_s
•
17. jan 2018

Nasa mala ma dnes 3 tyzdne. Narodena ako predcasniatko v 36tt. Da sa povedat, ze v kuse spinka. Ked by som to zratala, tak mozno hodinu, max. dve hodiny denne je hore. Podla mna je to ok, ved este mala byt v brusku. Nasa aj papa vacsinou v spanku.

petrag25
•
17. jan 2018

@stanka_s narodili sme aa nezreli sa tusim vola 🙂

stanka_s
•
17. jan 2018

@petrag25 dakujem