icon

Dvojročná dcéra neprespí celú noc

katherine24
14. okt 2020

Baby dajte prosim nejaku radu lebo ma uz porazi asi....moja dcera dvojrocna neprespi celu noc...kazdu noc sa okolo 1 rano zobudi a musim jej spravit mlieko aby zaspala ...a kazdu druhu noc sa zobudi 2x z coho 1x je hore aj 3hodiny...ja uz neviem co robit ...ma to tak od narodenia....mozno dokop 15x za ten cas presoala celu noc...cez den je hore od 7 na obed chodi spavat. Okolo 12 spi 2 hodinky a vecer ide o 8. Spat ...skusala som hpcico aj nechat vecer dlhsie hore ale vysledok ten isty...🙄 Kedy sa to upravi...nepoznam nikoho v okoli komu sa deti takto budia a nechapem ...🙄dakujem

Strana
z2
dencii
16. okt 2020

@katherine24 moja má 2,5 a ešte polrokom sme mali toto isté. Pomohlo zbaviť sa dudla a fľašky, ona sa v podstate budila len na to mlieko a bola schopná vykrikovať kým ho nedostala. Tak sme jeden pekný deň akože stratili dudulku (ani neboli také scény ako som čakala, dalo sa to vydržať), o dva týždne sa mi akože rozbila flaska (ona ju pýtala aby sa ňou v podstate ududlovala). Odvtedy si vypije maličkú šálku vody pred spaním a v noci spi. Nehovorím že sa niekedy nezobudí ale nedá sa to porovnať s tým predtym, držím palce

katherine24
autor
16. okt 2020

@zuzuliennka1 no len u nas nic nepomaha predvcerom spala hofinu cez den a v noci to iste potom dospala donpol 10 rana hovorim si ze no dnes vyskusame nespat cez den...vydrzala cely den potom bex spanku.. a dnes v noci v nadeji ze to zabralo o 3 rano vysmiata vykrikovala a dve hodiny nie a nie zaspat🙄 ja uz fakt neviem 🙄

katherine24
autor
16. okt 2020

@dencii no my dudlik nemame od narodenia nechcela...a keby bol len taky problem ze sa zobudi zje mliecko a spi bolo by to super lenze ona je vyspata v noci 🙄🙄🙄🙄🙄ja nechapem uz🙄nic nepomaha ...

fiafia
16. okt 2020

@katherine24 ja by som obedny spánok určite netušila. Možno večerný spánok posunula na 21. Upraví sa to časom. Treba vydržať. Ja keď mi to niekto to povedal,skripala som zubami no chce to čas. Moja mala obdobie ,že od 1 do pol 4 bývalá noc čo noc hore, popritom sa ešte budila. Do troch rokov by som prespate noci poratala na jednej ruke. Teraz nás niekedy trápia nočné mory tak s tým spánkom to nieje vyhrá stále. Rádu nemám, len vydržať .

zuzuliennka1
16. okt 2020

@taga ano, toto platilo kym bol mensi, a mal
spanky dva, resp. neskor jeden... spat musel, a nechala som kolko chcel, inak bola hrozna noc, teraz ale kebyze poobede necham dve hodiny - vecer tu budeme tahat do 23:00 minimalne, on preunaveny a nervozny, my dvaja s manzelom tiez,... neni dobre pre nikoho.... pospi hodinku - akurat a vecer zaspi do 15 min 👍🏼

zuzuliennka1
16. okt 2020

@katherine24 tak to su take obdobia - treba vydrzat, vidis sama aj na prispevkoch - co dieta, to jedinecny unikat, co plati na jedno 2rocne, neplati na druhe... my sme mali minuly tyzden so synom 4 dni totalne rozhodene, tri noci po sebe sa budil s brutalnym krikom, a prechadzala som sa s nim v kociku vonku 2 hodiny medzi 2:00 a 4:00 nadranom 🤦🏼‍♀️, to bol horsi tyzden, nez ked bol novorodenec... preslo to a cely tento tyzden spal bez zobudenia od 21:00 do 7:00, dva dni dokonca od 18:30 do 7:00

Strana
z2