icon

Dvojročný sa v noci pravidelne budí

luciakmetova
8. dec 2017

Nerozumiem prečo náš syn sa v noci pravidelne budí...a poobede tažško zaspáva uloží sa klipká očami a zrazu ako keby doň blesk udrel prebere sa už nie a nie ležať...

olifcek
8. dec 2017

neviem, ale my sme v cca podobnom obdobi mali velky hlad v noci :D mala spapala i dva krajce chleba a spokojne zaspala :D i ked.. asi to bolo i skor, nez v dvoch rokoch, uz nepamatam... ved sa opytajte, uz povie, ci este ee? 🙂

luciakmetova
autor
8. dec 2017

No mi máme dosť problém s rozprávaním nechce sa mu rozviazať jazyk

olifcek
8. dec 2017

@luciakmetova nevadi, este je cas 🙂 no a skusili ste, ze nie je hladny? 🙂 rastovy skok je v tomto veku, ak dobre pamatam... ale mozno i niekde na nete najdete v akom cca obdobi su rastove skoky 🙂

stefi_k
8. dec 2017

Ja len tak od témy, okolo 14 hod. to je poobede o 2

sticker
jasminet
8. dec 2017

@stefi_k maju dva roky, tak cas este neovladaju 🙂

mirage
8. dec 2017

aj ty mas 2 roky? ci iba mne pride tento matersky plural po dvoch rokoch bizarny?

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
olifcek
8. dec 2017

@maciatkolulu jo veru. A to som natrela krajec, dala na dve polovice, ze dame spolu... No oliv, ze este... 😀 a fakt dala po dva krajce 🙂 ale bol to tyzden, potom uz ok 🙂

zuzina316
8. dec 2017

To by som aj ja rada vedela. Nase dvojicky 25 mes. sa tiez v noci budia , niekedy aj 2-3 krat sa stane. Ale cez den spia vyborne aj 3 hodky niekdy. A noci sa niekdy zobudi aj po 1 hodine. Nechapem.

jonas17
8. dec 2017

moja ked mala dva roky, budila sa v noci aj po pol hodine. to sme sa kojili. spala so mnou. prestala až okolo 4 rokov. treba sa len nastaviť, prijať to a prežiť. dievčatá, verte, že ked tie drobce vyrastú a budete sa budiť kvoli puberťákom, ked nebudú v noci doma, až vtedy to budu nočné mory a kruhy pod očami. toto bábätkovské budenie je nič oproti prebdeným nociam, ked vám dieťa odíde na diskotéku, žur, alebo len tak vonku. toto malé bábo stačí dať na cicku, pohladka, pritúliť...jááj, čo by som ja dala za to, keby moji dvadsaťroční synovia vstávali na "dva krajce " v noci, ale vedela by som, kde sú, s kým sú a hlavne, že sú doma :D treba si nočné vstávanie s bábätkom užiť, nebude to trvať večnosť 🙂

zuzina316
8. dec 2017

@jonas17 tiez som počula od jednej mamicky , ze babatkovske zobudzanie je nič oproti tomu, ked budu pubertaci 😁. Az taku tragediu z toho nerobim. Len ma zaujimalo co ich budi ci sa danieco zmenit.

jonas17
8. dec 2017

@zuzina316 no nedá 🙂 bábätká sa v noci budia, potrebujú cítiť mamu, ukludnujú sa tak, ani my nespíme bez zobudenia celú noc, ale my sa prebudíme a zaspíme, dieťa si zaplače 🙂 raz to skončí, neboj 🙂

luciakmetova
autor
9. dec 2017

nehnevajte sa ale ja som tam 14 nedala .... som tu nova a neda sa mi tam dostat opravit ...takže odpustite si tie komentare dakujem

olifcek
9. dec 2017

Mne inak prva prespala celu noc asi az ked do skolky xhodila, i to neviem, ci nie az druhy rok. Mne sa okolo dvoch rockov zobudila v noci ale uplne ale povedala, co potrebuje a bolo 🙂

lulu2014
9. dec 2017

No naša staršia sa do 2,5 roka budila aj 10x za noc. Niekedy len tak tak inakedy si dala čaj....a cez deň iba turbo spánky 2-3x 10min. Takže spanie nič moc. Potom raz za 2 týždne dospala cez deň 2-3 hodinky a opäť išli duracelky ďalej. Až po 2,5 roku viac menej "uťalo" a bola hore 1-2 x krát. Cez deň sme pokračovali po starom. Ale super bolo že som sa v noci konečne viac vyspala. Spávala s nami.
Ako som vtedy závidela iným mamičkám .... ale prežili sme. 😉
Mladšia je opak ... tá spinkala a spí dodnes bez problémov aj v noci aj cez deň si schrupla keď bola menšia.
Takže držím palce všetkým mamičkám....raz to prejde nebojte ...ešte budeme radi spomínať že aspoň boli s nami...nie ako staršia už puberťáčka ... svoj program a neskôr....no uvidíme.
Každé dieťa /ale aj dospelák -tiež niektorým stačí 5 hodín spať ale niekto aj 10 / je iné ... treba to akceptovať. 😉