Fľak u 1,5 ročnej dcérky
Ahooojte mamicky prosim Vas nestretla ste sa niektora s takymto niecim? Ja som uz bezradna neviem k jakemu doktorovy stym ist, nasa pediatricka to neriesila ked som jej to povedala. Dcerka ma rok a pol a mame to uz aj pol roka. Nemate stym skusenosti? Raz sa jej to zhorsi raz zlepsi. Budem to riesit dalej len ci nahodou neviete prosim
Lingua geographica. Mame to v rodine, napr neter reaguje na laktozu
@pribinak dobry den asi mate pravdu vsimla som si ze ked je viac mliecnych vyrobkou sa jej to zhorsi nieco natom asi bude😬😬ako to zistim neviete nahodou alebo kam mam ist s malickou stym jazyckom nech mam klud na dusy.
@miriam7979 ahoj, presne toto má môj mladší syn - 3 roky, niekedy nič, inokedy celý jazyk fľakatý. My sme boli akurát teraz v pondelok na krvné odbery u pediatričky, v piatok mám volať ohľadom výsledkov. Tiež mu brala na bielkovinu kravského mlieka, na laktózu a ešte nejaké iné veci, tiež som si už odsledovala, že sa mu to veľmi urobí po mliečnych výrobkoch.
Papajte biele jogurty s minimálnym tukom 4% a so živou mokroflorov.Tiež to sledujem u svojho syna treba upraviť črevnú mokrofloru.Lekári to neriešia.
@miriam7979 doktorka zobrala vyter a vsetko negatívne. Tak neter ma vsetko bezlaktozove. Mlieko nepije ziadne. Jedáva acidko, jogurty, smotanu - proste kyslomliečne výrobky
Sestra bola s neterkou na gastre, ale testy nic nepreukázali. A máva to aj po chorobe.
@carolineanne aaa prosim Vas syry a take tiez nie ci? My rano pijeme este mliecko tak jej kupim bezlaktozove...od zajtta zacnem ju tak stravovat a som zvedava ci sa to aspon trosku zlepsi😊😊
Dakujeem vam vsetkym...velmi som sa bala o malicku co to moze mat nieco zle alebo tak...ste poklady dakujem❤️
Tam treba podporiť tú črevnú mikrofloru a bude ok.Mlieka by som vylúčila a syry tiež.Dajte jogurty to prešlo kýslomliečnym procesom.A môžte aj nieake probiotika dať.A tiež cukor na pár dní obmedziť.aj skrytí.
@kalendarik potom dajte vediet ako ste dopadli co zistila...my ideme 30 na odbery tak som zvedava tiez
Tak ako dievčatá?
@carolineanne ahooj taaak ja mam info boli sme na krvy a aj na steroch vsetko mame uplnom v poriadku a bema ani alerfiu na mliecne vyrobny doktorka my povedala ze sa nemam stresovat ze jej to zmyzne 😬taak neviem co tobis ci fakt to neriesit alebo co bo na jednej strasne som v poriadku ze ma vysledky v poriadku sle aj tak ma to znepokojuje ze by to tam nemalo byt😬
@carolineanne tak nám sa teda potvrdila alergia na bielkovinu kravského mlieka. Starší syn je celiatik, takže na určité obmedzenia v strave sme zvyknutí, ale aj tak ma to zaskočilo.
Skúste si prečítať niečo o syndrome deravého čreva mne to veľmi pomohlo.Začala som kváskovať,obmedzovať biely cukor a podporovať črevnú mikroflóru probiotikami a kyslomliečnymi potravinami a je to oveľa lepšie.A akonáhle zbadám fľak už aj riešim.

Ahoj,môžu to byť aj kvasinky.. Ale ťažko podľa foto