Fotíte svoje deti od 1. roka?
Mamicky fotite svoje dietatko nejako tématicky od 1. roka kazdy mesiac ?
Fotím stále a hocikedy, žiadne umelé nastajlovane fotky s číslom na čele
Už nie také nastajlovane fotky, ale snažím sa každý deň aspoň jednu fotku hocijakú 😉
@zuzikak dobry den dakujem za odpoved . Dajte tip ako tematicky fotite prosim ?
mna to drzalo prve tri mesiace jeho zivota :D hlavne ze mam doma asi 20 milnikovych karticiek...zbytocne samozrejme. Mam momentky, tie su mi vzacnejsie ako nastajlovane fotky 🙂 Do toho pol roka som ho fotila hadam kazdy den, teraz uz len sporadiky, ked si spomeniem, niekedy raz za tyzden, niekedy ani to. Dolezitejsie je pre mna momenty prezit s nim a nie cez display telefonu pocas robenia fotiek 🙂
@svkstipecek napr. nieco so slnecnicami, na luke, s makovymi kvetmi, v pupavach, ked sa dalo do detskeho centra tak vo farebnych gulickach, samozrejme vianocne, velkonocne, ked sme na dovolenke tak pri mori v pasikovom a pod.
Mne sa dajakym zazrakom podarilo odfotiť deti v rovnakom oblečení, v rovnakom veku. A teraz mám na stene vyvolané a veľmi sa mi to páči. Že ako vyzerali v rovnakom veku. Moja obľúbená je v tej istej zástere, pri umývadle ako umývajú riad-to mali okolo 2
@svkstipecek Ja som fotila tematicky prvy rok, kazdy mesiac. Teraz uz budem fotit len na narodeniny.
Videla som krasny napad, kde dietatko v zahrade drzalo balon naplneny heliom. Pocet balonov za zvysoval, tak ako rastol. Alebo mamicka fotila syna, vzdy v tom istom... biele tricko a rifle... ine pozy a ine pozadie ale to rovnake oblecenie bolo pekny jednotiaci prvok. Ja som kupila malemu cierne body s Pink Floyd napisom, take ake ma muz a vzdy na narodeniny ich budem fotit v tych trickach. No a pre seba som si vymislela tradiciu ze na den matiek sa odfoti so mnou tiez v niecom co mame podobne... minuly rok to bol klobucik.

tematicky len ak sa podari a to doma ak ma to bavi. Inak nic specialne. Ja svoje deti fotim takmer stale a nemusi to byt ani tematicke 🙂