icon

Hľadám opatrovateľku na večerné stráženie dieťaťa v Zálesí

blavacka
1. apr 2012

mala je uz vacsia a celu noc pekne spinka, preto by sme si chceli s manzelom obcas vybehnut vecer von. Nakolko nam ju z rodiny nema kto postrazit, elbo byvaju v BA, tak zhanam nejaku sikovnu pani alebo kocku, ktora by u nas vecer ostala, pokym by sme sa nevratili. Byvame v Zalesi, tak by bolo najlepsie, keby to bol niekdo z tadeto alebo okolia, aby som ju potom mohla hodit domov. Neviete nahodou o niekom spolahlivom, kto si chce obcas privyrobit nejake peniazky? Dakujem za vsetky info 😉

mirka414
•
1. apr 2012

@blavacka zeby ja?je to moje hobby a praca a mam to ku vam len 45minut,zial letecky 😀
http://tageskinder.blogspot.com/ drzim palce nech sa vam podari niekoho najst.

blavacka
autor
•
1. apr 2012

@mirka414 to bol dobry vtip 🙂 to by ma asi vyslo pekne draho co? 😉

blavacka
autor
•
1. apr 2012

@mirka414 ale zase na letisko do BA to ma na skok 😉

mirka414
•
1. apr 2012

@blavacka zeby 1.april? 😀 ale nie fakt ja takto chodim po rodinach a par deticiek mam aj u nas doma.

feketka
•
17. apr 2012

@blavacka
Dobry den,mozem sa opytat je to este aktualne? 🙂

blavacka
autor
•
17. apr 2012

@feketka dobry vecer, dnes som sa akurat stretla s jenou kockou zo Senca...
Vy ste odkial?

feketka
•
22. apr 2012

ja som z Bernolákova.prepacte ze odpisujem tak neskoro,ale v celej dedine sme nemali tri dni internet 🙂

nikusena
•
24. apr 2012

Ponuka je aktuálna? 🙂
Dobrý večer. Volám sa Niky , mám 19 rokov. Mám zopár skúseností so strážením detičiek v zálesí a okolí, nakoľko deti zbožňujem. Som priamo zo Zálesia takže dobehnúť kedykoľvek by skutočne nebol problém. V prípade záujmu ma kedykoľvek kontaktujte na tel. č. 0918 651 184. Dakujem 🙂

29herecka02
•
28. máj 2012

Dobrý večer.. chcela by som sa opýtať, či je ponuka ešte aktuálna, mala by som záujem 🙂 ďakujem

blavacka
autor
•
29. máj 2012

@nikusena dobry vecer Niky, ospravedlnujem sa, ze sa ozyvam az dnes,ale nejako mi to zblblo a nasla som si odkaz az dnes.
To som rada, ze sa mi ozvala kocka zo Zalesia, lebo vacsinou to boli baby, ktore by museli dochadzat zo Senca a podobne.
Ako som uz pisala, mi by sme potrebovali postrazit malu v noci cca od 20.00 hod na 4-6 hodin, keby sme si chceli obcas vybehnut medzi ludi 😉 Nevadilo by to takto v noci?
Mala spinka celu noc, takze potrebujeme len kocku, ktora tu bude sediet a v pripade potreby nam zavola.
Vedeli by sme sa stretnut, aby sme sa aj videli pred tym, ako sa dohodneme na strazeni?
My byvame na Polnej. Lydka

b.bardyova
•
2. feb 2013

Ahojte maminky, som pani učiteľka na ZŠ ale prax mam aj 4 roky v MŠ pri najmenších detičkách. Bývam v BA-Ružinov a rada opatrím Vašich drobcov v poobedňajších hodinách :D cez leto nieje problém cely deň, či večer. Moja e-mailová adresa: b.madarova@gmail.com, tel.číslo: 0948089898

tereza2009
•
25. mar 2013

opatrim vase dieta,som priamo zo senca a nieje problem aj u mna doma.mam 32 rokov a mam 1 dieta.pracovala som v sukromnej skolke v ivanke a skusenosti mam.moja emailova adresa,terka80@azet.sk.

natalia238
•
11. apr 2013

@blavacka
@blavacka
Dobry vecer, je este tato ponuka aktualna? Som vystudovana pedagogicka - predskolska a elementarna pedagogika, pracujem ako ucitelka a pracovala som tiez v jasliach. Byvam v BA

majulienka36
•
14. máj 2018

@blavacka Dobry den prajem rada vam pomozem

mr_kane_ali
•
Odpoveď bola odstránená
•