Hľadám spoľahlivý e-shop na detskú výživu a doplnky
Ahojte som tu nová a chcela by som sa so skúsenými mamičkami poradiť, lebo vidím, že Vás je tu dosť. Uvažujem nad nákupom hlavne plienok, ale aj kaší, sunaru a pod. cez e-shop, aby mi to ušetrilo čas, lebo niekedy nestíham ani na záchod, veď to určite poznáte. Pozerala som, aby som neopakovala tému, ale už ste sa tu bavili o e-shopoch, ale len na oblečenie. Viete mi poradiť nejaký výhodný a spoľahlivý, nech sa nemusím báť? Ďakujem
ďakujem pekne ela...pozrela som si ich, vyzerajú seriózne a plienky majú fakt lacné, aj dobré recenzie majú...ja som tento môj zámer však rozposlala aj na facebook a oslovil ma kámoškin brat s e-shopom www.feedo.sk, síce majú trocha drahšie plienky, ale potraviny majú lacnejšie a netreba platiť za poštovné, ak robíš väčší nákup...a dávajú aj body za nákupy, za ktoré dostaneš darčeky...už mám 2000 bodov len za prihlásenie 🙂...a čo je zaujímavé, a vraj aj pravdivé, tak dávajú aj možnosť zárobku, keď odporúčiš e-shop ďalším... tiež sú overení zákazníkmi, tak asi skúsim ich...ma zlomil ten jej brat, nepozrieš to aj ty prosím ťa, predsa máš viac skúseností...ak nie pohoda, díík aj tak, si jediná čo mi tu odpísala...🙂
už som si cez nich objednala, všetko došlo v poriadku za super cenu, úplne som spokojná, odporúčam!... 🙂

@adanaty ahoj, ja zvyknem sem tam robit take vacsie nakupy UM atd. na tejto stranke http://www.webareal.sk/najlacnejsieplienky som spokojna, mam to do 2-3 dni doma a usetrim v porovnani s kupou v nasich obchodoch 🙂