icon

Hnedè fľaky na pokožke

dadotoso
1. aug 2018

Prosím máte niekto skúsenosti z hnedými fľakmi? Chystám sa kožnej len má dovolenku. Malý bude mať 3r.prvý flak som si všimla na kotníku v Tunise... No doma sme už 2 týždne a flaky pribúdajú sú malè, väčšie... Čo s tým? Prikladám foto. Ďakujem ak sa niekto ozve kto s tým má skúsenosť

deti95060810
•
1. aug 2018

mne to pripadá ako modrina...možno že to na foto zle vidno...

pininka
•
2. aug 2018

Su to pientove skvrny od opalenia, ajoje deti to maju. Na niektorych miestach moze.byt takyto pigment a opali akoby do flakata. Syn ma cely krk takyto. Ked vybledne, zmyzne to

dadotoso
autor
•
3. aug 2018

@pininka ďakujem, nikdy som sa s tym nestretla.

katarinbi
•
30. jún 2021

@dadotoso prosim vas zmyzlo vam to, alebo ste zistili co to je? Vdaka

dadotoso
autor
•
26. júl 2021

@katarinbi geneticke boli ok ale v 6 mame ist zase na testy. No asi skor len porucha piebtu cez zimu ich nema a teraz cez leto mu zase vybehli na tych istych miestach. Aj 9m teraz cez letovybehol velky hnedy flak cez polku cela.

nikamichal
•
25. sep 2021

@dadotoso dobrý deň. Prosím vás a koľko máte tých fľakov? A kto vás poslal na genetiku? Moja dcéra má podobné niečo ako je na fotkách

dadotoso
autor
•
5. nov 2021

@nikamichal dobrý večer, dlaky sa synovi objavuju ked cez leto, cez zimu zmiznu a vytvoria sa znovu na tych istych miestach. Na genetiku nas poslala kozna. Mame ist na kontrolne testy v 6.na vysledky sme cakali rok🙈

nikamichal
•
5. nov 2021

@dadotoso naša kožná mi stále tvrdí že to je len pigment ktorý mám aj ja aj muž . Museli by sme mať aj iné príznaky a zakázala mi študovať na internete 😁🙀 momentálne sa snažím nato ani nemyslieť... nové nemá na šťastie 🙏

dadotoso
autor
•
6. nov 2021

@nikamichal asi to tak bude lebo tiez sa nic zo synom nedeje. A mame teraz rocneho a cez leto sa mu tiez vyhodil flak na zadku a velky cez pol cela. Ale tiez som si povedala ze pigment😉.

nikamichal
•
6. nov 2021

@dadotoso aj môj 2rocny na na brušku taký maličký. Ja mám teda pigmentu až až... Cez leto som ako černoška a to sa ani nemusím opaľovať. A deti to majú po mňe.

juliavolna
•
21. apr 2025

@dadotoso ako to dopadlo